All you can eat Amersfoort

Een etentje waarbij u onbeperkt geniet van het menu, oftewel het all you can eat concept. Ontdek het uitgebreide aanbod sushi en Japanse gerechten bij Shabu Shabu Amersfoort. In ons sfeervolle restaurant bieden wij een all you can taste beleving. Proef de heerlijkste smaken tijdens een avond onbeperkt sushi eten en nieuwe gerechtjes proberen.

Gegevens

Wiekenweg 8
3815 KL Amersfoort
Openbare parkeerplaatsen

GRATIS parkeren voor het restaurant.

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m donderdag 16:00 – 21:45
Vrijdag t/m zondag 12:00 – 21:45

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 21:45

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 15,00
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 15,00

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

All you can eat in Amersfoort

Kom sushi eten bij Shabu Shabu.

  • Vers bereide gerechten
  • Onbeperkt genieten tegen een vaste lage prijs
  • Meer dan 100 gerechten
  • Authentieke Japanse smaken
  • Een ruime keuze aan desserts
  • Een unieke smaakervaring

Bekijk hier onze menukaart.

Onbeperkt eten in all you can eat amersfoort

Een all you can eat concept is ideaal voor mensen die zo veel mogelijk gerechten willen eten binnen een bepaald tijdsbestek. U betaalt een vast bedrag voor twee à drie uur onbeperkt eten. Ook bij veel sushi restaurants kunt u terecht voor een all you can eat etentje. Bij Shabu Shabu Amersfoort vinden we het belangrijk dat de sfeer optimaal is en dat u geniet van de beste Japanse smaken. Daarom bieden wij in plaats van all you can eat, all you can taste aan.

All you can eat of all you can taste

Bij Shabu Shabu draait het niet alleen om onbeperkt eten. Een optimale beleving en onbeperkt genieten van onze gezellige sfeer en onze heerlijke sushi. Dat is wat wij aanbieden met ons all you can taste concept. Houdt u van het ontdekken van nieuwe smaken en gerechtjes? Dan is dit concept perfect voor u.

Onze vriendelijke bediening serveert de gerechtjes van uw keuze uit aan uw tafel. Bij Shabu Shabu Amersfoort heeft u keuze uit meer dan honderd authentieke Japanse gerechten. Behalve een ruim aanbod aan sushi, hebben we ook verschillende frisse salades en gefrituurde gerechtjes op het menu staan. All you can taste is de ideale manier om de gerechten van de menukaart te combineren en af te wisselen. Wij zorgen ervoor dat een etentje in ons restaurant een unieke beleving voor u is.

Shabu Shabu in Amersfoort

In ons gezellige en hippe restaurant in het centrum van Amersfoort geniet u van overheerlijke Japanse gerechten. Onze sushi is vers, gezond, smaakvol en gevarieerd. Voor ieders smaak hebben we passende gerechtjes. Bij Shabu Shabu Amersfoort geniet u onbeperkt van al deze gerechten en voor aanvullende wensen of vragen kunt u terecht bij ons vriendelijke personeel. Geniet van de prettige, gezellige en ongedwongen sfeer in ons restaurant waar u tijdens uw etentje eveneens toegang heeft tot ons uitgebreide dessertbuffet.