All you can eat Amsterdam

Het all you can eat concept is al jaren een bekend fenomeen in restaurants. Bij Shabu Shabu Amsterdam geniet u onbeperkt van de lekkerste sushi van Amsterdam. Wij richten ons op de totaalbeleving van het uit eten gaan. Met ons all you can taste concept leert u de authentieke Japanse keuken kennen en maakt u kennis met nieuwe smaken en gerechtjes.

Open

Maandag t/m zondag 12:00 – 22:30

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Maandag – zondag:
Volwassenen € 19,50 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 22:30 (laatste ronde bestelling: 22:15)

16.00 – 21.00 en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 30,50 / Kinderen* € 12,90
21.00 – 22.30 :
Volwassenen € 26,50 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Amsterdam

  • Een vaste lage prijs
  • Keuze uit ruim 100 gerechten
  • Onbeperkt genieten van de Japanse keuken
  • Gerechten die altijd bereid worden met verse producten
  • Unieke smaakbeleving
  • Samen genieten
  • Een uitgebreid dessertbuffet

Bekijk hier onze menukaart.

Het all you can eat concept

Wanneer u zo veel mogelijk gerechten wilt proeven en delen, is het all you can eat concept een goede optie. Het idee van dit concept is dat u een vast bedrag betaalt en binnen een bepaald tijdsbestek onbeperkt geniet van de gerechten van de menukaart. Bij veel sushi restaurants kunt u terecht voor een all you can eat etentje. Bij Shabu Shabu voegen we echter een extra dimensie toe aan dit bestaande concept: we creëren de optimale smaakbeleving voor u.

All you can taste bij Shabu Shabu Amsterdam

Niet alleen onbeperkt eten, maar ook onbeperkt genieten van een fantastische sfeer en authentieke smaken uit de Japanse keuken. Dat is het idee van all you can taste bij Shabu Shabu in Amsterdam. Een etentje bij Shabu Shabu in Amsterdam is perfect voor mensen die houden van het ontdekken van nieuwe smaken en gerechten.

U heeft de keuze uit meer dan honderd verschillende Japanse gerechtjes en u hoeft uw tafel er niet voor te verlaten: onze bediening serveert uw bestelling uit aan uw tafel. Bij Shabu Shabu in Amsterdam geniet u in ons sfeervolle restaurant van de traditionele Japanse keuken. U kunt natuurlijk kiezen voor bekende sushi als nigiri en maki, maar u kunt ook gaan voor een frisse Japanse salade. Het is de perfecte manier om gerechtjes te mixen en matchen. All you can taste bij Shabu Shabu zorgt gegarandeerd voor een unieke smaaksensatie.

Shabu Shabu Amsterdam Rembrandtplein

In ons sushirestaurant in Amsterdam staat smaak voorop. Daarom bereiden onze koks alle gerechten met verse producten die wij meerdere malen per week aangeleverd krijgen. U vindt ons gezellige en hippe restaurant aan het beroemde Rembrandtplein. Aan dit plein zijn ook diverse hotels, discotheken en cafés gevestigd zodat u uw etentje onderdeel kan maken van een complete avond uit. Een etentje bij Shabu Shabu Amsterdam is ook de perfecte manier om een dagje uit af te sluiten. Schuif na een dag winkelen of sightseeing aan en geniet onbeperkt van de lekkerste Japanse sushi. Wilt u meer informatie over ons restaurant in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje op de bijbehorende pagina.