All you can eat Apeldoorn

De afgelopen jaren heeft all you can eat in Nederland aan populariteit gewonnen en bij verschillende restaurants kunt u hiervan genieten. Bij dit concept kunt u onbeperkt eten terwijl u een vaste prijs betaalt. Bij Shabu Shabu Apeldoorn staat het genieten van de Japanse keuken voorop. Wij vinden het belangrijk om naast onbeperkt eten een onvergetelijke en heerlijke ervaring te bieden. Genieten van de beste sushi van Apeldoorn met uw vrienden, familie of collega’s: dat is all you can taste van Shabu Shabu.

Gegevens

Marktplein 40
7311 LR Apeldoorn
PARKEERTERREIN MARKT CENTRUM

P1 website

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m donderdag 16:00 – 21:45
Vrijdag t/m zondag 12:00 – 21:45

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 21:45

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 15,00
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 15,00

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

All you can eat sushi bij Shabu Shabu in Apeldoorn

  • Onbeperkt eten
  • Vaste lage prijs
  • Uitgebreid menu
  • Unieke smaakbeleving
  • Vers bereide sushi
  • Authentieke Japanse smaken

Bekijk hier onze menukaart.

All you can eat diner

Veel sushirestaurants zijn ingericht op het all you can eat concept. Tijdens een etentje van twee à drie uur kunt u zo veel eten als u wilt voor een vast tarief. Het voordeel van all you can eat is dat u onbeperkt gerechten kunt proberen en delen. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van onze uitgebreide menukaart in een ongedwongen en gezellige sfeer. In ons restaurant in Apeldoorn hebben we daarom een eigen variatie op all you can eat die helemaal aansluit bij de visie van Shabu Shabu, namelijk all you can taste.

All you can taste eindeloos genieten

Het idee van ons all you can taste concept is dat u, net als bij all you can eat, onbeperkt kunt eten tegen een vaste lage prijs. Wat ons onderscheidt van andere restaurants, is de smaakbeleving. Deze staat bij ons namelijk voorop. All you can taste is perfect voor mensen die dol zijn op het ontdekken van nieuwe smaken en gerechtjes. Ook eters die graag gerechten delen, zitten goed bij all you can taste. Eindeloos combineren en genieten van verse gerechten staan voorop bij Shabu Shabu Apeldoorn.

U heeft de keuze uit de meer dan honderd gerechten op onze menukaart. We hebben gerechten voor ieders smaak, ook als u een dieet volgt of vegetarisch bent. Kies voor traditionele sushi als maki en nigiri of bijvoorbeeld voor een authentieke Japanse noedelsoep. Het leuke aan all you can taste is dat u de gerechten eindeloos kunt combineren. Wij serveren de gerechten van uw keuze uit bij u aan tafel. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten.

Shabu Shabu Apeldoorn

Ons restaurant in Apeldoorn ademt een echte oosterse sfeer waardoor u optimaal geniet van de Japanse cultuur. Onze bediening zorgt voor een geweldige ervaring en heet u gastvrij welkom in ons restaurant in het centrum van Apeldoorn. We krijgen dagelijks verse producten als vis, vlees en groenten aangeleverd. Daarom bent u verzekerd van heerlijke sushi van de beste kwaliteit. Met de lekkerste toetjes van ons dessertbuffet sluit u uw etentje af in stijl.