All you can eat Den Haag

Bij het all you can eat principe eet u zo veel als u wilt tijdens een etentje. Hiervoor betaalt u een vast bedrag. Ideaal voor grote groepen en mensen die moeilijk van het menu kunnen kiezen. Bij Shabu Shabu in Den Haag bieden we een soortgelijke ervaring aan, waarbij wij het belangrijk vinden dat ook bij onbeperkt eten de smaak voorop staat. Daarom kunt u bij ons terecht voor all you can taste.

Gegevens

Torenstraat 138
2513 BW Den Haag
Parkeergarage ‘Torengarage’

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen van €7,- voor 3 uur (t.w.v €12,00) bij Shabu shabu Den Haag. Uitsluitend voor onze gasten.

LET OP: De geldigheid is beperkt tot 3 maanden na de aanmaakdatum (zie voorzijde parkeerkaart).

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m zondag: 12:00 – 21:45

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Maandag – zondag:
Volwassenen € 19,50 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 21:45

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 30,90

Kinderen
Maandag – zondag:
0-3 jaar: Gratis
4-10 jaar : € 15,00

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Den Haag

  • Keuze uit ruim honderd gerechten
  • Bereiding met verse ingrediënten
  • Scherp tarief
  • Onbeperkt eten
  • Ruim opgezet restaurant

Bekijk hier onze menukaart.

Het all you can eat principe

Het beeld dat veel mensen hebben bij all you can eat is dat het draait om onbeperkt eten binnen de tijd waarvoor u betaalt. Het is fijn om vooraf te weten hoeveel geld u kwijt bent voor een etentje, zeker wanneer u met een grote groep uit eten gaat. Bij Shabu Shabu begrijpen we heel goed dat mensen een vast bedrag willen betalen om verschillende gerechten te eten. Omdat wij de smaak, versheid en bereiding van de gerechten nog altijd het meest belangrijk vinden, bieden we een eigen versie aan van het all you can eat principe. Bij Shabu Shabu in Den Haag kunt u daarom terecht voor een all you can taste ervaring.

Boordevol smaak all you can taste

All you can taste staat voor eindeloos proeven en combineren. U kunt bij Shabu Shabu Den Haag onbeperkt genieten van de uitgebreide menukaart. Bij all you can taste draait het om onbeperkt proeven. Dit principe is ideaal voor mensen die graag een vast bedrag betalen voor een etentje, maar die eveneens houden van het ontdekken van nieuwe smaken. Geniet samen met uw vrienden of familie van de vele smaken die de Japanse keuken te bieden heeft. U bepaalt zelf in welke volgorde u uw gerechtjes wilt eten.

Wij hebben een menukaart met meer dan honderd Japanse gerechtjes. Natuurlijk kunt u tijdens all you can taste volop sushi eten, maar we hebben ook andere warme en koude gerechten op het menu staan. Denk bijvoorbeeld aan gefrituurde inktvis of heerlijke loempia’s. Met sushi van avocado, tofoe en ei en verschillende salades komen ook vegetariërs niks tekort bij Shabu Shabu Den Haag.

Shabu Shabu Den Haag

Voor de lekkerste sushi in Den Haag komt u vanzelf terecht bij Shabu Shabu. Ons restaurant is gevestigd op een unieke locatie, namelijk de monumentale Torengarage. Dit is het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland. De gezellige sfeer in ons ruim opgezette restaurant kunt u ontspannen genieten van heerlijke Japanse smaken. De bediening is vriendelijk en snel en heeft als doel om voor u een unieke smaakbeleving te creëren.

Om uw all you can taste ervaring af te sluiten, hebben wij een dessertbuffet. Met onder andere vers fruit en verschillende soorten ijs hebben we desserts voor ieders smaak.