All you can eat Leiden

Uit eten gaan en vooraf weten wat u betaalt omdat u voor dat bedrag onbeperkt kunt eten. Dat is het principe van all you can eat, het concept van veel wok- en sushirestaurants. Bij Shabu Shabu in Leiden is dit ook mogelijk. Onze gasten laten genieten van overheerlijke Japanse smaken staat bij ons voorop, daarom hebben wij een all you can taste concept.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

Maandag t/m zondag: 16:00 – 21:45

All you can taste prijzen

Let op! u kunt ook bij ons in het restaurant afhalen voor a la carte prijzen. U krijgt hierbij nog 10% korting bij het afhalen.
Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 19,50 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 21:45

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 30,90

Kinderen
Maandag – zondag:
0-3 jaar: Gratis
4-10 jaar : € 15,00

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Leiden

  • Gerechten bereid met verse ingrediënten
  • Echte Japanse sushi
  • Vaste lage tarieven
  • Onbeperkt genieten
  • Gezellig Japans restaurant
  • Zelf de volgorde van de gerechten bepalen

Bekijk hier onze menukaart.

All you can eat principe

Onbeperkt eten tegen een vast tarief is ideaal voor mensen die moeilijk een keuze van het menu kunnen maken. Ook voor grote eters is all you can eat een uitkomst. U kunt tenslotte zelf bepalen hoeveel u eet; u hoeft zich niet aan standaard porties te houden. Wij begrijpen dan ook goed dat all you can eat bij veel mensen populair is. Bij Shabu Shabu vinden we het belangrijk dat de smaken van onze heerlijke gerechten centraal staan. We bieden onze gasten een unieke smaakbeleving. Daarom komt u bij ons voor een all you can taste diner.

Proeven en combineren all you can taste

Bij all you can taste profiteert u van dezelfde voordelen als bij een all you can eat diner. U betaalt bij Shabu Shabu Leiden een vast tarief waarvoor u onbeperkt gerechten mag bestellen van de menukaart. Dat houdt in dat u de keuze heeft uit meer dan honderd overheerlijke gerechten. Wat ons concept anders maakt? Het feit dat bij ons de smaakbeleving voorop staat.

All you can taste is perfect als u ervan houdt om nieuwe smaken te ontdekken. Samen met uw tafelgenoten kunt u eindeloos gerechten combineren en proeven. Sushiliefhebbers worden zeker enthousiast van ons uitgebreide aanbod verse sushi. Maar ook voor vleesliefhebbers en vegetariërs hebben we heerlijke gerechten op de kaart staan. Al onze gerechten worden vers bereid door onze professionele koks.

Shabu Shabu Leiden

Ons restaurant in Leiden ademt een ontspannen en gezellige sfeer. We zijn gevestigd op een fantastische locatie tussen winkels, musea en vele restaurants, waardoor uw etentje bij Shabu Shabu goed te combineren is met een dagje Leiden. Nadat u onze Japanse specialiteiten heeft geproefd en genoten heeft van de unieke smaken, is het tijd voor een nagerecht. Bij ons dessertbuffet kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod toetjes.