Skip to main content

Voor vegetariërs is het vaak een lastige situatie. Vrienden en familie zijn helemaal gek op sushi en willen graag naar een sushirestaurant. Negen van de tien keer is de vegetarische kaart bij sushirestaurants heel klein en ben je al snel uitgegeten. Niet echt iets waar je op zit de wachten als je zin hebt om lekker uit eten te gaan.

Shabu Shabu is zich er van bewust dat er steeds meer mensen vegetarisch zijn gaan eten. We zijn er van overtuigd dat we niet per se vis en vlees nodig hebben om onze gasten heerlijke smaakvolle gerecht voor te schotelen. De chefs hebben goed nagedacht over vegetarische combinaties en diverse soorten uitgeprobeerd. Het resultaat is een zeer uitgebreide vegetarische kaart.

Denk bijvoorbeeld aan heerlijke gebakken udon. Dit zijn een soort dikke Japanse noodles. Of neem een super gezonde zeewiersalade. Niet iets wat je heel snel zou bestellen, maar het is zeker een aanrader door zijn heerlijke smaak. We hebben ook heerlijke sushirollen gevuld met bijvoorbeeld een omelet en verschillende fruit en groenten.  Daarnaast hebben we ook heerlijke gebakken courgettes, aubergines, champignons en gefrituurde tofu. Deze gerechten zijn stuk voor stuk op smaak gebracht met de heerlijkste kruiden. Natuurlijk hebben we ook de welbekende gebakken banaan en vegetarische loempiaatjes en behoren de aardappelkoekjes met kaas ook tot onze favorieten.

Een kleine greep uit ons assortiment:

Bij Shabu Shabu is het all you can eat concept zelfs voor vegetariërs een uitdaging. Neem eens een kijkje in onze uitgebreide menukaart. Of verras en verbaas jouw sushi-verslaafde vrienden en familie en neem ze een keer mee naar Shabu Shabu.