Skip to main content

All you can eat sushi Alphen aan den Rijn

Onbeperkt sushi eten voor een vaste prijs in Alphen aan den Rijn? Kies dan voor SHABU SHABU. Dankzij ons all you can eat concept kunt u allerlei soorten sushi proeven. All you can taste, zoals we het zelf noemen. Schuif heerlijk aan voor een diner. U kunt uit meer dan 100 verschillende gerechten kiezen: warm, koud, vegetarisch én overheerlijke desserts. Klinkt goed, toch? Reserveer snel een tafel voor u en uw gezelschap en laat u verrassen door de heerlijke Aziatisch smaaksensaties. 

Gegevens

Baronie 233-239
2404 XE Alphen aan den Rijn
Gratis parkeren omgeving parkeergarage de Baronie. Eerste 1,5 uur gratis.

Open

Maandag t/m zondag: 16:00 – 22:00

Afhaal mogelijk

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00-22:30

2e kerstdag: 12:00-22:30

31 december: 1600-20:00 (laatste ronde 19:30)

1 januari: 16:00-22:00

All you can taste prijzen

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Veelzijdige menukaart

Sushi-restaurants staan altijd bekend om hun uitgebreide menukaarten. Dit geldt ook voor ons all you can eat sushi restaurant in Alphen aan den Rijn. U heeft ruime keuze als het gaat om sashimi, nigiri, gunkan, maki, salades, beef, seafood, noodles, vegetarische gerechten, ga zo maar door. Bekijk alvast onze menukaart. U kunt per ronde maximaal 5 sushi’s per persoon bestellen. Het voordeel is dat u de warme en koude gerechten met elkaar kunt afwisselen. Naast de verschillende gerechten kunt u kiezen uit een ruim assortiment (non-)alcoholische dranken, koffie en thee. 

Sushi restaurant in de buurt

Waar u ook bent: er zit overal wel een SHABU SHABU sushi-restaurant in de buurt. Wij hebben namelijk meerdere vestigingen in Nederland. Woont u in (de buurt van) Alphen aan de Rijn? Of gaat u een dagje weg in deze stad? Kom dan eens een hapje eten in ons all you can eat restaurant. U vindt ons in het centrum van de stad en het restaurant is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Komt u binnenkort onbeperkt sushi eten bij ons in Alphen aan den Rijn? Dan raden wij u aan om vooraf een tafel te reserveren. Dan komt u niet voor verrassingen te staan. Komt u met een grote groep? Geef dit dan ruim van te voren aan ons door. 

Meer dan 100 soorten sushi

Als er ergens veel keuze is wat betreft gerechten, dan is het wel in een all you can eat sushi restaurant. Ook bij SHABU SHABU is de keuze enorm. U kunt uit meer dan 100 verschillende soorten sushi’s en andere gerechten kiezen. Het is een waar feestje! Per ronde kunt u maximaal 4 sushi-gerechten per persoon kiezen, in de door u gewenste volgorde. Op deze manier kiest iedere tafelgenoot exact waar hij of zij op dat moment zin in heeft.

All you can taste dessert

Wist u dat u bij SHABU SHABU ook onbeperkt kunt genieten van desserts? U kunt zelf langs het dessert-buffet lopen om te zien wat wij voor u in petto hebben. Kies bijvoorbeeld voor ijs met vers fruit, een heerlijke panna cotta, spekkoek of cake. De keuze is enorm. Wilt u van alles een beetje proeven? Dat kan, want ook hierbij hanteren wij ons all you can eat-concept. Smakelijk! 

Dagverse producten en bereiding

De kwaliteit en versheid van de ingrediënten bepalen de uiteindelijke smaak. En die smaak, die moet on point zijn. Iedere dag weer. De gerechten worden iedere dag vers bereid door onze koks. Zij gaan met passie aan de slag en werken uitsluitend met 100% verse producten. Dit resulteert in heerlijke, verse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wilt u onze gerechten zelf proeven? Kom dan zeker eens langs in ons all you can eat sushi-restaurant in Alphen aan den Rijn.  

Modern sushi restaurant

Wilt u eten in een fijn, knus en sfeervol sushi-restaurant in (de buurt van) Alphen aan den Rijn? Strijk neer bij SHABU SHABU. Ons restaurant ligt vlakbij de Oude Rijn waar u na afloop een mooie wandeling kunt maken. De zaak is modern ingericht en biedt veel warmte en sfeer. Het restaurant ademt een prettige Aziatische sfeer. Daarnaast wordt u persoonlijk en gastvrij ontvangen door onze bediening. 

All you can eat concept

Een all you can eat sushi-concept houdt in dat u een vast bedrag betaalt. Vervolgens mag u twee uur lang onbeperkt eten. Deze twee uur bestaat uit een onbepaald aantal rondes. Per ronde mag u maximaal vier gerechten per persoon bestellen. Al deze gerecht kunt u kriskras door elkaar bestellen; waar u ook zin in heeft! Zoekt u een all you can eat in de buurt? Kom dan eens langs in onze sushi restaurant in Alphen aan den Rijn!

Bekijk de openingstijden en prijzen

Wanneer bent u van plan om sushi te komen eten? Wilt u al vroeg beginnen met tafelen of schuift u liever wat later aan? Alles is mogelijk. Ons sushi restaurant in Alphen aan den Rijn is van maandag t/m zondag geopend van 16.00 uur tot 22.00/22.30 uur. De prijzen variëren per dag van de week én per leeftijd. Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen altijd gratis aanschuiven. Kids tot 10 jaar eten mee voor een gereduceerd tarief. Kortom: all you can eat sushi eten is een leuke activiteit voor de hele familie!