Skip to main content

All you can eat sushi Amersfoort

Bij SHABU SHABU kunt u proeven van overheerlijke sushi en andere warme en koude gerechten. Kom snel eens langs bij onze all you can eat sushi in Amersfoort en laat u verrassen door het diverse menu. U proeft van de Aziatische sferen en eet de heerlijkste gerechten. En dit alles in een gezellig en persoonlijke omgeving van ons all you can eat restaurant. 

Gegevens

Wiekenweg 8
3815 KL Amersfoort
Openbare parkeerplaatsen

GRATIS parkeren voor het restaurant.

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:00

afhaal mogelijk

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

1e kerstdag: 12:00 – 22:30

2e kerstdag: 12:00 – 22:30

31 december: 12:00-20:00 laatste ronde 19:30

1 januari: 16:00-22:00

 

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch: 12:00 – 16:00
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

All you can taste dessertbuffet

Na het eten van diverse soorten Japanse sushi en andere gerechten sluit u de avond af met een lekker dessert. Bij het dessertbuffet hanteren wij eveneens het all you can eat principe. U kunt zoveel desserts proeven als u wilt! De nagerechtjes zijn onder andere afkomstig van de lokale patissier. Denk aan panna cotta, vers fruit of schepijs.

Vers gevarieerd en smaakvol

Door gebruik te maken van verse producten kunnen wij de meest smaakvolle gerechten bereiden. Denk aan maki’s, zalm, tonijn, salades, malse vleesgerechten en loempia’s. Onze leveranciers leveren meerdere keren per week verse ingrediënten aan het restaurant, zoals vis en vlees. Deze ingrediënten gebruiken onze koks gevarieerd en lekkere gerechten voor u te breiden. Dit doen zij met de grootste zorg voor u. En dat kunt u wel proeven. Komt u snel langs bij onze all you can eat sushi in Amersfoort om het te proeven?

All you can eat in de buurt

Op zoek naar een all you can eat in de buurt van Amersfoort? Dan bent u bij SHABU SHABU aan het juiste adres. Dit knusse restaurant is goed te bereiken. Het bevindt zich aan de snelweg op de Foodcourt de Wieken. Er zijn veel gratis parkeermogelijkheden rondom het restaurant.

Meer dan honderd gerechten op de menukaart

Met meer dan honderd gerechten op onze menukaart kunnen we wel zeggen dat ons aanbod gevarieerd en ruim is. Er staat sushi op, maar ook vele andere (bij)gerechten, zoals een mals vleesgerecht of een loempia. Door ons all you can taste aanbod kunt u zoveel gerechten proeven als u wilt. Elk gerecht heeft een eigen unieke smaak. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Klik dan hier.

Gezellige en knusse zaak in Amersfoort

Wilt u eens lekker lunchen of dineren bij een sushi restaurant in de buurt van Amersfoort. Onze gezellige, knusse zaak bevindt zich op de Wiekenweg 8 in Amersfoort. Deze vestiging is gezellig en warm ingericht met Japanse Tori’s, mount fuji en houten panelen. Dé perfecte locatie om samen met uw gezelschap een heerlijke avond of middag te hebben. Sluit uw dagje winkelen bijvoorbeeld af in ons all you can eat restaurant in Amersfoort.

All you can eat concept

Het all you can eat concept betekent dat u twee uur lang onbeperkt gerechten kunt bestellen van onze menukaart. U bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechten bestelt en hoe veel. Wilt u enkel sushi eten? Of wisselt u liever wat meer af met vlees of gefrituurde gerechten? Alles is mogelijk. Ga voor een smaakvolle middag of avond in onze all you can eat sushi in Amersfoort. Geniet, proef en ontdek!

De geschiedenis van sushi

Sushi is een traditioneel Aziatisch gerecht. Sushi betekent letterlijk ‘azijn toegevoegd’. Zo wordt de oorsprong al een beetje verklapt. Traditioneel werd rauwe vis gefermenteerd met behulp van azijn, suikers en zout. Tegenwoordig passen we dit niet alleen toe op rauwe vis, maar ook bijvoorbeeld op vlees, groenten of zeevruchten. Kom ontdekken welke uw favoriet is in onze all you can eat sushi in Amersfoort!