Skip to main content

All you can eat sushi in Den Haag

Op zoek naar een all you can eat in de buurt van in Den Haag? Dan zit je bij SHABU SHABU goed! Bij ons all you can eat sushi restaurant kunt u genieten van een gevarieerd aanbod aan sushi, maar we bieden ook verschillende vleesgerechten uit de Aziatische keuken aan. Denk aan pikante kipstukjes of biefrolletjes met groenten. Voor sushi kunt u denken aan de standaard varianten, zoals maki, sashimi, gunkan of nigiri. U kunt ook eens kiezen voor temaki of inside out sushi. Er is voor iedereen wel wat te kiezen. Wij ontvangen u graag in ons all you can eat sushi in Den Haag!

Gegevens

Torenstraat 138
2513 BW Den Haag

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:15 – 22:00

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:15 – 15:00
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Zelfgemaakte kwalitatieve gerechtjes

U komt natuurlijk in ons all you can eat restaurant voor sushi en andere warme en koude gerechten, maar nadat u gebruik heeft gemaakt van ons all you can eat concept kunt u de avond of middag afsluiten met ons dessertbuffet. Ook dit buffet is op basis van het all you can taste concept. U kunt er zoveel proeven als u wilt! Of u kunt gaan voor een wat lichter nagerecht, zoals vers fruit. We hebben het allemaal.

Een all you can eat in de buurt met verse ingredienten

Een aantal keer per week wordt ons restaurant voorzien van verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Hierdoor kunnen wij onze gasten keer op keer voorzien van hoogwaardige, smaakvolle gerechten. Deze gerechten bereiden onze koks met de grootste zorg voor u. Komt u snel genieten van onze verse japanse sushi en andere grill gerechten?

Gedreven koks en vriendelijke bediening

In onze menukaart zult u veel variatie opmerken. We hebben malse vleesgerechten en vele verschillende soorten sushi’s, maar ook bijvoorbeeld loempia’s. U kunt alvast een kijkje nemen in onze menukaart als u wilt. Kijk snel of uw favoriete sushi ertussen staat. Onze gedreven koks bereiden uw favoriete gerecht met veel passie voor u en de vriendelijke bediening zal altijd voor u klaar staan.

Sushi restaurant in Den Haag

Ons all you can eat restaurant bevindt zich in het mooie centrum van Den Haag. Het adres is Torenstraat 138. U zult het restaurant vinden in een uniek straatbeeld. Het wordt namelijk gedomineerd door de monumentale Torengarage: het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland. Het is een buitengewone locatie waar u zult genieten van een bijzondere smaakbeleving.

Onbeperkt genieten voor een vast bedrag

Wanneer u op zoek gaat naar een sushi restaurant in de buurt van Den Haag, zult u al snel bij ons uitkomen. U kunt bij ons Japans eten voor een vast bedrag: het all you can taste concept. U kunt dan twee uur lang gebruik maken van onze menukaart en meer dan 100 gerechten van de kaart bestellen. Dit voor een vaste prijs per volwassene. U stuurt via een tablet de gerechtjes door die u wenst te ontvangen en wij gaan aan de slag voor u. U bepaalt zelf in welke volgorde en hoe snel achter elkaar u de gerechtjes besteld.

De geschiedenis van sushi

Japanse sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het heeft later zijn weg vervolgd naar Japan. ‘Azijn toegevoegd’, dat is wat sushi letterlijk betekent. Het was een manier om rauwe vis te bewaren en te conserveren. Vis was toentertijd het belangrijkste ingrediënt van sushi, maar nu voegen we veel meer ingrediënten toe aan de sushi, zoals gebakken vis of vlees. Wilt u heerlijk Japans genieten? Kom dan eens langs in ons all you can eat sushi in Den Haag!