Skip to main content

All you can eat sushi in Leiden

Lekker genieten van Japanse sushi en andere warme en koude gerechten? Dat kan bij onze all you can eat sushi in Leiden! Waan u in de Aziatische sferen en geniet van heerlijke gerechten. Ons restaurant in Leiden bevindt zich op een fantastische en centrale locatie. Kom snel eens langs bij ons all you can eat restaurant.

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:00

Afhaal mogelijk 

Alleen telefonisch reserveren

Toetjesbuffet alleen open voor bij het diner arrangement

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Ultiem nagenieten met het dessertbuffet

Nadat u heeft genoten van de verschillende gerechten op onze menukaart kunt u zich overgeven aan ons dessertbuffet. Ook hier kunt u van genieten op basis van het all you can eat principe. U kiest voor 1, 2 of misschien wel 5 toetjes! Denk aan lekkere soesjes, een verrukkelijke panna cotta of wat vers fruit voor degene die hun buik al vol hebben gegeten aan de sushi.

Meerdere keren per week verse ingredienten geleverd

SHABU SHABU krijgt meerdere keren per week verse ingrediënten geleverd door de leveranciers, zoals vlees en vis. Dit zorgt ervoor dat wij u elke keer opnieuw weer kunnen voorzien van de heerlijkste gerechten. Komt u het verschil proeven? Onze koks staan al klaar om de lekkerste gerechten voor u te bereiden!

Bereiding met grootse aandacht

Onze koks werken uitsluitend met kwalitatieve producten. Hiermee bereiden zij met de grootste aandacht een heerlijke lunch of diner voor u en uw gezelschap. Kwaliteit is erg belangrijk in ons restaurant en dat kunt u proeven. Onze koks en de bediening besteden veel aandacht aan de bereiding en de opdiening van meer dan honderd gerechten op onze menukaart. Naast dat het goed smaakt, is sushi ook nog eens voedzaam. Het bevat veel omega-3 vetzuren.

All you can eat restaurant met zeer divers aanbod

U wilt genieten van vele verschillende soorten sushi bij een all you can eat in de buurt: kom dan eens langs bij ons restaurant in Leiden. Ons aanbod bestaat uit vele soorten Japanse sushi, maar wij bieden ook vele verschillende soorten warme en koude gerechten, zoals grillgerechten. Neem alvast een kijkje in onze menukaart om te kijken wat er voor u tussenzit. Onze vriendelijke bediening staat klaar om u te verwelkomen in onze all you can eat sushi in Leiden.

Een fantastische locatie

Zoekt u een sushi restaurant in de buurt van Leiden? Gevonden! Ons all you can eat restaurant bevindt zich op een mooie, centrale locatie in Leiden. Dichtbij de winkels, het openbaar vervoer en de reuring van de stad. Hop na een dagje winkelen eens langs en kom tot rust in de Aziatische sferen van ons restaurant. En geniet ook nog eens van de heerlijke sushi en andere warme en koude gerechten. Onze all you can eat sushi in Leiden bevindt zich aan de Steenstraat 45-47. Er zijn vele parkeermogelijkheden rondom het restaurant. 

Twee uur lang genieten

Waarschijnlijk weet u wel wat het all you can eat concept inhoudt. U kunt twee uur lang onbeperkt genieten van alle gerecht op onze menukaart. U kunt dus zelf bepalen hoe snel u de gerechten achter elkaar besteld, wat u besteld en u kunt bijvoorbeeld ook een ronde niets bestellen en uw gezelschap wel. Het is helemaal aan u!

Het ontstaan van sushi

In oorsprong werd sushi niet met sojasaus gegeten. De vis werd toen gepekeld voor bewaring. Daardoor was het al erg zout van zichzelf. Men at het daarom ook lang niet altijd met verse vis. Op een gegeven moment werd azijn toegevoegd aan de rijst. Sushi betekent ook letterlijk ‘azijn toegevoegd’. Vanaf toen werd ook verse vis gebruikt voor de bereiding. Die vorm kennen we vandaag de dag nog steeds.