Skip to main content

All you can eat Rotterdam Alexandrium

Onbeperkt eten tegen een vaste prijs: dat is het idee van all you can eat. Bij SHABU SHABU Rotterdam Alexandrium staan smaak, sfeer en beleving voorop. Dat u een heerlijke avond heeft, vinden wij het meest belangrijk. Daarom bieden wij een all you can taste concept aan. Hierbij geniet u van de beste Japanse sushi en leert u nieuwe smaken en gerechten kennen.

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN, TIJDELIJK MET 10%KORTING OP DE A LA CARTE PRIJZEN. DEZE KORTING GELDT NIET VOOR SUSHI BOXEN.

Gegevens

Watermanweg 309
3067 GA Rotterdam

Open

maandag t/m donderdag : 16:00 – 22:00

vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:00

Afhaal:

Ma t/m do > 16:00 t/m 21:30
Vrij t/m zon > 12:00 t/m 19:30

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00 – 22:00

2e kerstdag: 12:00 – 22:00

31 december: 12:00-20:00 laatste ronde 19:15

1 januari: 16:00-22:00

Vanwege personeelstekort zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze openingstijden aan te passen.

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium

  • Een vaste lage prijs
  • Uitgebreid aanbod: meer dan 100 gerechten
  • Vers bereide gerechten
  • Een unieke smaak- en totaalbeleving
  • Dessertbuffet
  • Onbeperkt genieten van de menukaart
  • Samen proeven, delen en genieten!

Bekijk hier onze menukaart.

Onbeperkt eten met all you can eat

Zo veel mogelijk eten tegen een vaste prijs: dat is het idee van all you can eat. Veel restaurants bieden dit concept aan en ook bij sushirestaurants is all you can eat populair. Voor een vaste prijs kunt u eindeloos proeven, combineren en eten. Bij Shabu Shabu vinden we het belangrijk dat de smaakbeleving voorop staat. Daarom hebben wij het bestaande concept zo aangepast dat het aansluit bij onze visie: all you can taste.

Shabu Shabu Rotterdam Alexandrium all you can taste

Bij ons restaurant geniet u van een geweldige sfeer en de beste Japanse sushi. Authentieke smaken en vers bereide gerechten: dat is het idee van ons all you can taste concept. Wilt u nieuwe smaken ontdekken en allerlei verschillende gerechtjes uitproberen? Dan is een etentje bij Shabu Shabu Rotterdam Alexandrium voor u perfect. Samen met vrienden, familie of collega’s kunt u eindeloos gerechten combineren en proeven.

Bij Shabu Shabu kunt u kiezen uit meer dan honderd authentieke Japanse gerechten. In tegenstelling tot veel all you can eat restaurants, serveren wij ons menu niet in de vorm van een buffet. U geniet ontspannen aan uw tafel van de verscheidenheid aan gerechten. Kies bijvoorbeeld voor bekende sushi als temaki en nigiri, of kies juist voor andere Japanse gerechten van ons menu. Het mixen en matchen van verschillende gerechtjes staat centraal bij all you can taste; wij zorgen voor de ultieme smaaksensatie.

Shabu Shabu Rotterdam Alexandrium

Ons trendy sushirestaurant vindt u in het centrum van Rotterdam tussen de Megastores en het winkelcentrum Alexandrium. Een etentje bij Shabu Shabu Rotterdam Alexandrium is dus perfect te combineren met een dagje winkelen. Wij werken uitsluitend met verse producten. In onze vestiging in Rotterdam Alexandrium hebben wij een uitgebreid dessertbuffet. Geniet na uw sushi bijvoorbeeld van vers fruit of van een frozen yoghurt met heerlijk toppings. Bekijk meer informatie over deze vestiging op de restaurantpagina.