Skip to main content

All you can eat Rotterdam Zuid

Onbeperkt eten tegen een vaste prijs, dat is het principe van all you can eat. Ook bij SHABU SHABU kunt u terecht voor dit concept. Wij bieden een all you can eat diner met een twist. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze gasten genieten van heerlijk eten met een complete smaakbeleving. Wanneer u bij SHABU SHABU eet, maakt u kennis met authentieke smaken uit de Japanse keuken. Proeven, delen en combineren: dat is waar het om draait. All you can eat is bij ons daarom all you can taste.

Gegevens

Cor Kieboomplein 90
3077 MK Rotterdam
Parkeergarage Veranda

U kunt betaald parkeren in parkeergarage Veranda. Bij de Parkeergarage Veranda Rotterdam (Siem Heidenstraat 6) is het eerste uur GRATIS Daarna €0,50 per 25 minuten.
Maximale dagtarief €12,

Open

Restaurant
Zondag t/m donderdag:
15:45 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 15:45 – 22:30

Afhaal en bezorging
Elke dag van 15:00 – 21:45

 

 

 

All you can taste prijzen

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Early Bird Family Day Deal

Nu elke zondag t/m 31 Augustus bij binnenkomst tussen 15:15 en 16:00 een super voordelig tarief voor volwassenen. Geniet voor een All You Can Taste Diner voor maar liefst €33,50 i.p.v €38,50. Wil jij dit ook? Bel en reserveer telefonisch voor deze actie. (*alleen geldig bij Shabu Shabu Rotterdam Zuid)

 

All you can eat sushi eten bij Shabu Shabu in Rotterdam Zuid

  • Trendy restaurant
  • Meer dan 100 gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Onbeperkt eten
  • Vast tarief
  • Gastvrije bediening

Bekijk hier onze menukaart.

All you can eat dineren

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een all you can eat restaurant. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om te weten wat u moet betalen voor een etentje. Met all you can eat staat u niet voor onverwachte verrassingen. Daarnaast is dit concept ideaal voor mensen die moeilijk kunnen kiezen. Op onze menukaart staan meer dan honderd gerechten, u hoeft uw keuze niet te beperken tot slechts een paar gerechten. Van al deze voordelen profiteert u ook bij onze all you can taste beleving.

Probeer nieuwe smaken met all you can taste

Bij all you can taste geniet u onbeperkt van onze Japanse specialiteiten voor een vaste lage prijs. U weet dus van tevoren welk tarief u betaalt voor een avond proeven en combineren. Ons concept is perfect voor mensen die het leuk vinden om nieuwe smaken te ontdekken door nieuwe gerechten te proeven. Daarnaast is het ook een uitkomst voor mensen die zich niet willen beperken tot één gerecht. Bestel en deel samen met uw tafelgenoten meerdere gerechtjes. Jullie bepalen zelf in welke volgorde jullie de gerechten bestellen.

Ontdek de vele verrassende smaken die de Japanse keuken te bieden heeft. Onze menukaart is zeer uitgebreid; u heeft keuze uit meer dan honderd gerechten. Al deze specialiteiten worden vers bereid door onze gepassioneerde koks. Deze versheid proeft u gegarandeerd terug in onder andere onze heerlijke sushi. Naast onze sushi, hebben we ook verschillende warme gerechten en frisse salades op ons menu staan.

Shabu Shabu Rotterdam Zuid

Wilt u lekker sushi eten buiten het centrum van Rotterdam? Tegenover voetbalstadion de Kuip vindt u een vestiging van SHABU SHABU. Dit moderne restaurant zit op een fantastische locatie vlak bij het stadion, een bioscoop en het openbaar vervoer. Een etentje bij Shabu Shabu is dus goed te combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan een voetbalwedstrijd. Na de verschillende Japanse specialiteiten kunt u eveneens gebruikmaken van het uitgebreide dessertbuffet.