Skip to main content

All you can eat sushi in Rotterdam

Wanneer u onbeperkt wilt genieten van heerlijke sushi en andere gerechten, denkt u aan het all you can eat sushi restaurant van SHABU SHABU in Rotterdam. Hier serveren wij onder andere diverse soorten sushi en gerechten van de grill. U waant zich volledig in de Aziatische sferen. Komt u binnenkort langs?

Vanaf 6 november zijn wij doordeweeks (ma t/m do) gesloten voor lunch

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN. 

Gegevens

Westblaak 82
3012 KM Rotterdam
Parkeergarage APCOA

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen bij Shabu Shabu Rotterdam.
4-uur parkeerkaart  voor € 8,-
Dagkaart voor €16,60.
Uitsluitend voor onze gasten.

Open

maandag t/m zondag: 12:00 – 22:00

afhaal mogelijk

All you can taste prijzen

Donderdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 26,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 15,-

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00

Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Gebakjes en panna cotta en schepijs en fruitsalades

Na het genieten van ons all you can taste sushi menu, kunt u uw middag of avond afsluiten met ons dessertbuffet. Ook hier kunt u van profiteren op basis van het all you can eat concept. Een gebakje, panna cotta, Italiaans schepijs of een frisse fruitsalade? Kunt u geen keuze maken? Dan is het all you can eat concept perfect voor u. U kunt namelijk alle gerechtjes proberen die u maar wilt voor hetzelfde tarief.

Een ruim en vers aanbod aan Japanse sushi en meer

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief all you can eat restaurant in de buurt van Rotterdam met een ruim aanbod, zit u bij SHABU SHABU goed. Ons restaurant wordt daar meerdere keren per week voorzien van verse ingrediënten, zoals vis en vlees. Hiermee kunnen wij de lekkerste en meest gevarieerde gerechten voor u bereiden. Ze zijn daardoor vers, super smaakvol en ook nog eens van hoge kwaliteit. Breng eens een bezoek aan ons sushi restaurant in de buurt van Rotterdam centrum en ervaar het zelf.

All you can eat restaurant

Waarschijnlijk weet u wel wat een all you can eat restaurant inhoudt. U kunt twee uur lang onbeperkt genieten van de verschillende gerechten op onze menukaart voor een vaste prijs. U kunt kiezen uit meer dan 100 gerechten op onze menukaart, zoals sashimi, maki’s, nigiri of of een vleesgerecht. Ook kunt u kiezen uit verschillende vegetarische gerechten. Bekijk hier onze menukaart. Dus ben je op zoek naar een all you can eat in de buurt van Rotterdam met een gevarieerd aanbod? Kom dan eens een middag of avond heerlijk genieten bij SHABU SHABU.

Snelle en gastvrije bediening

Bent u op zoek naar all you can eat sushi in Rotterdam? U kunt bij ons genieten van Japanse sushi en andere warme en koude gerechten. Onze bediening zal u snel en vriendelijk voorzien van de verschillende gerechten en drankjes op onze menukaart. Onze all you can eat sushi in Rotterdam bevindt zich op 2 locaties. Op Westblaak 83 en op het Cor Kieboomplein 90. U kunt zelf kiezen voor welke u gaat.

Een heerlijke lunch of diner

U kunt bij ons all you can eat sushi restaurant in Rotterdam terecht in de middag of in de avond. Geniet van de vele smaken uit de Aziatische keuken in Japanse sferen. Wilt u een dagje winkelen onderbreken met een heerlijke sushi lunch, kom dan in de middag langs. Wilt u uw dagje winkelen afsluiten met diverse soorten sushi en andere gerechten, kom dan eens in de avond langs voor een diner. In beide gevallen is heerlijk genieten gegarandeerd!

De geschiedenis van Japanse sushi

In alle soorten sushi is rijst de basis. De andere ingrediënten die worden toegevoegd, bieden een overvloed aan variatie. Vroeger diende sushi als een manier om vis te conserveren. Zo is het ooit ontstaan. Toentertijd bevatte de sushi dus alleen rauwe vis. Tegenwoordig voegen we ook allerlei andere ingrediënten toe aan sushi, zoals gebakken vis, vlees, ei of andere ingrediënten.