Skip to main content

Bij SHABU SHABU kunt u genieten van een groot assortiment aan inside out rollen en speciale geflambeerde sushi rollen. Ons best verkochte sushi rollen zijn: de vulcano roll, unagi roll en de crunchy roll.

Vulcano roll

De welbekende vulcano roll is niet te ontbreken bij een diner bij SHABU SHABU. Deze roll is gevuld met overheerlijke viskuit, komkommer en surimi krabstick. Bovenop de rol wordt onze verse zalm in combinatie met zachte cheddar kaas geflambeerd om een zachte bite te geven bij elke hap. De vulcano roll bevat onze lekkerste terriyaki saus met fijngesneden bosui.

Unagi roll

De unagi roll ziet er niet alleen spectaculair uit, maar smaakt er ook naar. Unagi is gerookte paling dat op de sushi roll wordt geflambeerd. Over de geflambeerde paling komt onze terriyaki saus die een geweldige umami smaak geeft aan je smaakpapillen. Gevuld met surimi, komkommer en avocado om de smaak perfect in balans te houden.

Crunchy roll

De overheerlijke crunchy roll is een inside out roll, gevuld met een vers gefrituurde garnalenkroket. Om deze rol nog extra crunchy te maken wordt hij bestrooid met gebakken uitjes. De geur en crunch samen zorgen ervoor dat je in een hap een smaaksensatie ervaart.

Krijg je na het lezen van deze blog ook trek en wil je de sushi rollen zelf proberen?  Reserveer snel een tafeltje bij één van onze vestigingen.