Skip to main content

Ben jij een echte sushi-fan? Tegenwoordig kunnen fans hun liefde voor sushi uitdragen dankzij de vele sushi-gadgets die online te vinden zijn. Van een sushi-koffer tot sushi-sokken: je kunt het zo gek niet bedenken. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om je liefde voor sushi te bestempelen met echte sushigadgets? Wij hebben de 5 leukste gadgets voor jou bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet.

Sushi rugzak

Van deze sushirugzak van het Japanse merk Turn Over begin je meteen te watertanden. Er zijn drie versies van deze ‘heerlijke’ rugzakken te koop; één met tamagoyaki (omelet), één met zalm en één met een garnaal. Ze zijn te koop bij de Japanse webshop Rakuten en kosten iets meer dan €40,- .

Sushi koffer

Is een sushirugzak nu te klein voor al jouw spullen? Misschien is de sushikoffer dan iets voor jou. Parco-city verkoopt zakken met een opdruk van sushi die je om je koffer heen kunt doen. Met zo’n sushizak herken je jouw koffer uit duizenden wanneer je staat te wachten op het vliegveld. Daarnaast is het natuurlijk een grappig gezicht als de koffers op de band liggen: dit beeld lijkt erg op het beeld dat je krijgt wanneer je in een sushibar met lopende band zit te dineren. Deze kofferzakken kosten omgerekend zo’n €21,85.

Sushi shopper

Deze sushishopper trekt alle aandacht op het strand, op school of in de stad. Je kunt hem eigenlijk overal voor gebruiken en door zijn zwart-witte kleur past hij bij iedere outfit. Deze shopper met de leuke tekst ‘Sushi, that’s Japanese for yummy’ bestel je bij Zazzle voor maar €11,95.

Sushi telefoonhoesje

Ook zijn er verschillende leuke telefoonhoesjes met sushi-opdruk in de omloop. Naast de sushi-shopper is ook dit telefoonhoesje te koop bij Zazzle. Voor dit hoesje betaal je €47,95. Vind je dit een beetje aan de prijzige kant? Er zijn ook zeker goedkopere versies te koop. Kijk bijvoorbeeld eens bij Sushi-San of Casimoda. In deze webshops betaal je ongeveer €15,- voor je eigen originele sushi-hoesje.

Sushi sokken

De leukste gadget hebben wij natuurlijk voor het laatst bewaard: sushi-sokken. Deze super vrolijke sokken met sushi-print worden geleverd in een echt sushi-pakketje, inclusief wasabi. Superleuk om te geven én om te krijgen. Deze Sushi Socks Boxen zijn verkrijgbaar in diverse ‘smaken’ en het aanbod varieert in boxen met 1 paar sokken tot boxen met 10 paar, en van babysokken tot sokken voor volwassenen. Ze zijn te bestellen met verschillende soorten maki’s, octopus, zalm, tonijn, botervis en tamago. De boxen zijn helaas wel aardig aan de prijs: 1 paar kost bij Sushi Socks Box zo’n 13 euro en de grootste box met 10 paar kost iets meer dan 106 euro.

Sushi eten in stijl

Heb jij een etentje bij Shabu Shabu op de planning staan? Neem gerust al je sushi-gadgets mee: zo kun je pas écht in stijl van je sushi genieten. Heb je nog geen afspraak voor een etentje bij Shabu Shabu? Pak je telefoon met sushi-hoesje er dan snel bij en reserveer een tafeltje bij één van onze restaurants.