Japans Restaurant Leiden

In ons Japanse restaurant in Leiden serveren we dagelijks verse sushi, sashimi en andere specialiteiten uit de Japanse keuken. We zijn zeven dagen per week geopend voor een diner en op vrijdag, zaterdag en zondag is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke all you can taste lunch.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

Maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 12:00 – 22:30
Zondag: 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 15:00 (laatste inloop)

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner (vanaf 16:00)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

Japanse gerechten proeven bij Shabu Shabu

Bij Shabu Shabu in Leiden geniet u van authentieke gerechten uit de Japanse keuken. Onze enthousiaste koks zijn gespecialiseerd in het bereiden van sushi, sashimi, warme gerechten en Japanse salades. U vindt deze en andere gerechten terug op onze uitgebreide menukaart. Naast de vele visgerechten en verschillende soorten sushi, heeft u bij Shabu Shabu ook keuze uit gegrilde gerechten en diverse specialiteiten met vlees en groenten.

Heerlijke verse sushi in Leiden

Alle ingrediënten waarmee wij werken krijgen we dagelijks aangeleverd. Dit proeft u terug in de heerlijke nigiri, maki, en inside out rolls. U heeft keuze uit allerlei verschillende soorten, zo hebben we onder andere gerechten met garnaal, zalm, tonijn, avocado en ei. Ons restaurant is trendy ingericht, helemaal volgens Japanse stijl. Het ligt midden in het centrum van Leiden, dichtbij musea, winkels, openbaar vervoer en diverse parkeermogelijkheden. Een etentje bij Shabu Shabu is daarom de ideale manier om een dagje uit in Leiden af te sluiten.

All you can taste lunch

Shabu Shabu Leiden is van vrijdag tot en met zondag geopend voor een all you can taste lunch. Vanaf 12:00 uur kunt u twee uur lang onbeperkt genieten van onze menukaart. Ons concept is uniek omdat u de mogelijkheid heeft om zo veel gerechten te bestellen als u wilt. U bepaalt zelf de volgorde waarin u uw favoriete sushi en andere gerechtjes bestelt. Dit is de ideale manier om samen met vrienden, familie of uw partner te genieten van alles wat de Japanse keuken te bieden heeft. Voor vegetariërs hebben we een ruim aanbod met vegetarische sushi, groentegerechten en frisse salades.

All you can taste diner

We zijn zeven dagen per week geopend voor een all you can taste diner. Reserveer een tafel: u kunt dagelijks vanaf 16:00 uur genieten van allerlei heerlijke gerechtjes. Ook hierbij geldt dat u onbeperkt bestelt en proeft van ons uitgebreide assortiment met Japanse specialiteiten. In tegenstelling tot veel all you can eat restaurants, is het bij Shabu Shabu niet nodig om uw tafel te verlaten. Ons enthousiaste en vriendelijke personeel brengt de gerechten van uw keuze gewoon bij u aan tafel. Heerlijk eten en ontspannen staat centraal bij een all you can taste diner.

Smullen van ons dessertbuffet

Na uw diner is het natuurlijk tijd voor een heerlijk nagerecht. U geniet bij Shabu Shabu Leiden van allerlei lekkere toetjes die we uitserveren in de vorm van een buffet. Kies onder andere uit diverse smaken ijs, vers fruit en zoete versnaperingen.