Japans Restaurant Nijmegen

Ons Japanse restaurant in Nijmegen is zeven dagen per week geopend en serveert de lekkerste sushi van de stad. Van vrijdag tot en met zondag is het ook mogelijk om een tafel te reserveren voor een gezellige lunch. Met ons all you can taste concept geniet u onbeperkt van de uitgebreide menukaart van Shabu Shabu.

Gegevens

Klein Marienburg 24
6511 PL Nijmegen

Open

Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: vanaf 16.00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

Ontdek onze heerlijke Japanse specialiteiten

We serveren in ons restaurant in Nijmegen heerlijke verse sushi zoals uramaki, temaki en nigiri. Ook hebben we een ruim assortiment met authentiek bereide maki sushi, u heeft onder andere keuze uit maki met tonijn en zalm. Behalve de vele soorten sushi is er ook een ruime keuze aan koude en warme Japanse specialiteiten. Shabu shabu is eveneens gespecialiseerd in de bereiding van gefrituurde inktvis, groentegerechtjes en kip.

De verse sushi van Shabu Shabu

In ons trendy ingerichte restaurant werken we alleen met verse ingrediënten. Dit proeft u vanzelfsprekend terug in zowel de sushi als alle andere gerechten. Elke week ontvangen we een paar keer verse groenten, vis en vlees. In de loop der jaren zijn er steeds meer sushisoorten bij gekomen en onze enthousiaste koks bereiden graag verrassende en lekkere combinaties voor u. Naast dat het hartstikke lekker is, is sushi ook nog eens gezond. Deze gerechten bevatten namelijk veel gezonde vetzuren.

All you can taste lunch

Van vrijdag tot en met zondag is Shabu Shabu Nijmegen geopend voor een all you can taste lunch. Bij dit unieke concept geniet u onbeperkt van onze uitgebreide menukaart. U kiest zelf welke gerechten u bestelt, in welke volgorde u ze bestelt en hoe vaak u de specialiteiten bestelt. All you can taste is de ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken en om diverse Japanse specialiteiten te proeven, te delen en te combineren. We hebben niet alleen sushi met vlees en vis, maar ook met groenten. Vegetariërs hebben daarom ook voldoende keuze bij Shabu Shabu. Bent u geen visliefhebber? Probeer dan eens de heerlijke salades of warme en koude vleesgerechten van de menukaart.

All you can taste diner

Voor een all you can taste diner kunt u elke dag van de week terecht bij Shabu Shabu Nijmegen. Het concept is hetzelfde als bij de lunch, alleen is onze dinerkaart nog uitgebreider dan de menukaart tijdens de lunch. U kunt dagelijks vanaf 16:00 uur een tafel reserveren voor een diner. Vervolgens geniet u twee uur lang van allerlei Japanse specialiteiten samen met uw collega’s, vrienden of familie. Omdat we het belangrijk vinden dat er een ontspannen sfeer hangt, serveren we onze gerechten niet in de vorm van een buffet. In plaats daarvan brengt ons bedienend personeel de gerechten van uw keuze gewoon bij u aan tafel.

Nagenieten met een heerlijk dessert

Naast de vele Japanse gerechten, vindt u in ons restaurant ook een uitgebreid dessertbuffet. Dit buffet is inbegrepen bij het diner. Hier geniet u van heerlijke smaken ijs, vers fruit en allerlei kleine gebakjes. Liever een licht en gezond nagerecht? Kies dan voor een frisse frozen yoghurt met verschillende toppings.