Skip to main content

Japans Restaurant in Alphen aan den Rijn

Bij ons Japans restaurant in Alphen aan den Rijn kunt u eindeloos genieten van verschillende soorten Japanse sushi en andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan warme en koude vleesgerechten. U kunt kiezen voor het all you can taste principe, waarin u twee uur onbeperkt kunt genieten van de menukaart, of u kunt gaan voor a la carte. In beide gevallen zult u gegarandeerd genieten.

Gegevens

Baronie 233-239
2404 XE Alphen aan den Rijn
Gratis parkeren omgeving parkeergarage de Baronie. Eerste 1,5 uur gratis.

Open

maandag t/m zondag: 16:00 – 22:00

afhaal mogelijk

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00-22:30

2e kerstdag: 12:00-22:30

31 december: 1600-20:00 (laatste ronde 19:30)

1 januari: 16:00-22:00

All you can taste prijzen

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Afsluiten met een of meerdere desserts

Wilt u heerlijk Japans eten in Alphen aan den Rijn? Bij SHABU SHABU gaan we nog verder dan dat. U kunt namelijk ook genieten van ons all you can taste dessertbuffet. Kiest u voor wat vers fruit? Of heeft u wat meer ruimte over en gaat u voor een heerlijke panna cotta of ijs? U kunt het allemaal proberen als u wilt.

Altijd verse producten bij ons japans grill restaurant

Wij kunnen u met een gerust hart garanderen van smaakvolle gerechten. Ons Japans restaurant in Alphen aan den Rijn wordt namelijk meerdere keren per week voorzien van verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Met deze dagverse producten maken onze koks de heerlijkste gerechten en Japanse sushi. Laat u verrassen door de verrassende smaken uit de Aziatische keuken bij SHABU SHABU!

Een uitgebreid en gevarieerd all you can taste menu

Ons japans restaurant in Alphen aan den Rijn heeft een uitgebreid en gevarieerd menu. En u kunt hier ook nog eens twee uur lang onbeperkt van genieten! Denk aan zalm, maki’s, sashimi en een mals vleesgerecht. Ook hebben wij verschillende soorten gefrituurde gerechten, denk aan loempia’s of gefrituurde garnalen. U kunt hier meer dan alleen sushi eten. Er is voor ieder wat wils! Onze vriendelijke bediening staat voor u klaar.

Japans restaurant gelegen aan de Oude Rijn

Ons Japans restaurant in Alphen aan den Rijn is gelegen vlakbij de Oude Rijn, aan de Baronie 233-239. Het is een gezellige en hippe zaak die warm is ingericht. U kunt er optimaal genieten van de Aziatische sferen. Na de lunch of het diner maakt u een mooie wandeling langs de Oude Rijn om heerlijk uit te buiken. Reserveer vooraf een tafeltje voor een avondje of middagje onbeperkt genieten.

Een groot aanbod aan Japanse sushi en andere Aziatische gerechten

Bij ons SHABU SHABU restaurant in Alphen aan den Rijn hebben wij een groot aanbod aan Japanse sushi. Daarnaast hebben wij ook veel andere gerechten op onze menukaart staan, zoals warme en koude gerechten. Bijvoorbeeld een mals vleesgerecht van de grill. Er is voor iedereen wel wat wils. Wat uw keuze ook is, u zult dankzij de beste ingrediënten en vakkundige bereiding gegarandeerd genieten van onze gerechten. 

Kom lekker lunchen of dineren in ons japans grill restaurant

Wilt u heerlijk Japans eten in Alphen aan den Rijn? Dit is bij ons mogelijk in de vorm van een lunch of een diner. In beide gevallen kunt u twee uur alle tijd nemen om verschillende gerechten te bestellen. U bepaalt in welke volgorde u de gerechten ontvangt. Geniet samen met uw gezelschap van een heerlijke lunch of diner!

De geschiedenis van sushi

Het woord sushi betekent letterlijk ‘azijn toegevoegd’. Voorheen gebruikte men vaak gefermenteerde vis, maar later werd dit verse vis. Het werd dus eerst gebruikt als een manier om de vis te bewaren. Later werden er veel meer ingrediënten toegevoegd. Zo ontstond er destijds als sushi zoals wij die nu kennen. Tegenwoordig voegen we allerlei ingrediënten toe aan sushi, zoals vlees, gebakken vis en groenten. Kom ontdekken wat u favoriet is bij SHABU SHABU!