Skip to main content

Japans Restaurant in Amersfoort

Wilt u proeven van de Aziatische keuken in een gezellige en persoonlijke sfeer? Bij ons Japans Restaurant in Amersfoort SHABU SHABU serveren wij de lekkerste Japanse sushi en andere warme en koude gerechten. Ontdek de Aziatische keuken en beleef een unieke avond!

Gegevens

Wiekenweg 8
3815 KL Amersfoort
Openbare parkeerplaatsen

GRATIS parkeren voor het restaurant.

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:00

afhaal mogelijk

All you can taste prijzen

Vrijdag t/m zondag lunch: 12:00 – 16:00
Volwassenen € 22,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 12,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 35,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 37,00

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 10
5 jaar: € 12
6 jaar: € 14
7 – 10 jaar: 16

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Japans eten in Amersfoort

De kwaliteit en versheid van onze ingrediënten vinden wij bij SHABU SHABU erg belangrijk. Kwaliteit staat voorop. Onze leveranciers leveren ons elke week verse producten, zoals vis en vlees. Dit zorgt ervoor dat wij u een perfecte smaakbeleving kunnen bieden. Verse, hoogwaardige gerechten gegarandeerd. De koks van ons Japans restaurant in Amersfoort bieden de grootste zorg aan de gerechtjes. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond beleeft met unieke smaken.

Laat uw smaakpapillen verrassen

Door het proeven van de heerlijke gerechten bij ons japans grill restaurant laat u uw smaakpapillen verrassen. Geniet van ons gevarieerde all you can eat menu. De gerechten en hapjes van onze menukaart zijn vers en gevarieerd. Er is voor iedereen wel wat lekkers te eten. Gaat u voor lekkere Japanse sushi: maki’s, nigiri’s of inside out? Of houdt u meer van malse grillgerechten? Wij hebben een breed aanbod aan Japanse sushi, warme en koude gerechten. Denk ook aan loempia’s of andere smakelijke gefrituurde gerechten. Proef de Aziatische keuken in ons Japans restaurant in Amersfoort.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Wilt u lekker Japans eten in Amersfoort? Dit is mogelijk in ons SHABU SHABU restaurant in Amersfoort. Deze locatie brengt een prettige, Aziatische sfeer met zich mee. Onze vestiging in Amersfoort is een knus restaurant met een gezellig sfeer. De locatie is goed te bereiken. Het japans grill restaurant bevindt zich naast de snelweg op de Foodcourt de Wieken. U kunt hier gratis parkeren. Bent u op zoek naar een Japans restaurant waar u onbeperkt sushi kunt eten en waar u kunt genieten van vele anderen lekkere gerechten? Onze vriendelijke bediening staat voor u klaar en zij serveren kwalitatief goede gerechten aan u.

Sluit de avond af met ons all you can taste dessertbuffet

Nadat u heerlijk heeft genoten van ons all you can eat menu, kunt u een kijkje nemen in ons all you can taste dessertbuffet. Hier vindt u de lekkerste nagerechten. Van soesjes en panna cotta tot vers fruit en nog veel meer. U kunt alles proeven als u wilt. Sluit de avond af met een heerlijk nagerecht bij ons Japans restaurant in Amersfoort.

Onbeperkt sushi eten bij SHABU SHABU in Amersfoort

Wilt u lekker japans eten in Amersfoort? Dat kan bij de Wiekenweg 8 in Amersfoort. Daar is namelijk onze SHABU SHABU vestiging in Amersfoort te vinden. Het is een knusse, gezellige zaak die warm is ingericht. De sfeer leent zich perfect voor een fijne samenkomst met uw gezelschap. Sluit uw dag af met de lekkerste Japanse sushi en vele andere gerechten uit ons all you can taste menu.

Verrukkelijke lunch of diner

Wilt u in de middag genieten van de typische, authentieke smaken uit de Aziatische keuken? Ook dit is mogelijk. U kunt twee uur onbeperkt gebruik maken van ons all you can taste menu tijdens de lunch of het diner. Geniet van de lekkerste verse Japanse sushi uit ons menu. Heeft u zin in een middagje of avondje uit met uw gezelschap? Kom dan eens langs in ons Japans restaurant in Amersfoort en beleef een unieke avond. Bekijk hier alvast onze menukaart.

Het ontstaan van sushi

‘Azijn toegevoegd’: dit betekent sushi letterlijk. Vroeger werd de rauwe vis gefermenteerd door azijn, rijst, suikers en zout toe te voegen. Hier komt sushi vandaan. Het was dus een manier om de vis te bewaren. Tegenwoordig gebruiken we naast rauwe vis nog vele andere gerechten om sushi te maken, zoals verse vis, groenten, ei en vlees. Kom jij ontdekken wat jouw favoriet is?