Japans Restaurant in Den Haag

Bent u op zoek naar een Japans restaurant in Den Haag? Bij onze SHABU SHABU vestiging in Den Haag kunt u heerlijk genieten van een groot aanbod aan sushi en vleesgerechten uit de Aziatische keuken. Denk aan maki, sashimi, gunkan, nigiri, inside out sushi en verschillende gerechten met vis of vlees. Er is voor ieder wat wils. Voor lekkere Japanse sushi en andere warme en koude gerechten ontvangen wij u graag bij ons Japans grill restaurant in Den Haag.

PLAATS EN BETAAL UW ONLINE BESTELLING NU!
BESTEL NU

Gegevens

Torenstraat 138
2513 BW Den Haag

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:15 – 22:00

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:15 – 15:45 (inloop tot 14:15)
Volwassenen € 22,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 12,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 35,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 37,00

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 10
5 jaar: € 12
6 jaar: € 14
7 – 10 jaar: 16,00

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Onbeperkt sushi en meer

Naast een groot en gevarieerd aanbod aan Japanse sushi en andere warme en koude gerechten bieden wij nog meer aan. In ons Japans restaurant in Den Haag vindt u een groot all you can taste dessertbuffet met nagerechten. Gaat u voor een zelfgemaakte crème brûlée of voor een panna cotta? Of pakt u ze beide? Doordat wij werken met het all you can eat concept kunt u zelfs het gehele dessertbuffet proeven!

Japans eten in Den haag

Wekelijks worden er verse ingrediënten geleverd aan ons Japans restaurant in Den haag. Dit zorgt ervoor dat wij u telkens kunnen voorzien van de meest smaakvolle, hoogwaardige en verse gerechten. Onze koks bereiden deze verse gerechten met de grootste zorg voor u. Wilt u hoogwaardig genieten van de beste Japanse sushi en grill gerechten? Kom dan eens langs bij SHABU SHABU in Den Haag.

De smaaksensatie van onze Aziatische keuken

Houdt u van variatie? Wij bieden diverse soorten sushi en vele andere heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken aan. Er is in onze uitgebreide menukaart aan variatie geen gebrek. Van een mals vlees gerecht en nigiri sushi tot loempia’s. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Schroom dan niet en klik hier om te kijken of uw favoriete gerecht ertussen staat. Wanneer u langskomt, zal onze vriendelijke bediening staan te trappelen om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Een bijzondere locatie voor een bijzondere beleving

Ons Japans grill restaurant is gelokaliseerd in het centrum van Den haag, namelijk aan de Torenstraat 138. Het is een uniek straatbeeld, want het wordt gedomineerd door de monumentale Torengarage. Dit is het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland. Wij bevinden ons in deze buitengewoon mooie locatie. Een bijzondere smaakbeleving vraagt om een bijzondere locatie. 

All you can taste sushi en diverse andere gerechten

Wilt u Japans eten in Den Haag? Bij SHABU SHABU in Den Haag werken we met het ‘all you can taste’ concept. Dit houdt in dat u twee uur lang onbeperkt gerechten kunt bestellen van onze menukaart. Dit tegen een vaste prijs. Via onze bestel app stuurt u gemakkelijk uw favoriete gerechtjes door naar onze keuken. Onze koks gaan met grote zorg aan de slag en u ontvangt uw gerechten bij u aan uw tafel. U bepaalt zelf hoe snel u de gerechten na elkaar wilt ontvangen.

Lunchen of dineren in ons Japans restaurant in Den Haag

Elke dag kunt u in ons Japans grill restaurant in Den Haag eten van ons all you can taste diner. In het weekend, op vrijdag, zaterdag en zondag, kunt u ook genieten van ons all you can taste menu tijdens de lunch. U krijgt 2 uur de tijd om alle gerechten van onze kaart te proeven. Het is ook mogelijk om te lunchen of dineren via het a la carte concept. U betaalt de gerechten dan per gerecht. U kunt dan ook kiezen uit meer dan 100 verschillende gerechten uit de Aziatische keuken.

De geschiedenis van sushi

Het ontstaan van sushi startte in Zuidoost-Azië en heeft zijn weg toen vervolgd naar Japan. Sushi betekent letterlijk ‘azijn toegevoegd’. Het was oorspronkelijk een manier om vis te bewaren. In eerste instantie was vis het belangrijke ingrediënt van sushi. Tegenwoordig wordt sushi met veel meer ingrediënten gemaakt. Denk dan aan gebakken vis, schelpdieren of andere ingrediënten. Wilt u japans eten? Kom snel eens langs in ons Japans restaurant in Den Haag om te proeven wat uw favoriete ingrediënt is!