Skip to main content

Japans Restaurant in Ede

Het Japans restaurant SHABU SHABU in Ede is een waar begrip in de stad. Bij dit Japans restaurant in Ede kunt u heerlijk genieten van Japanse sushi en andere warme en koude gerechten. U kunt hier kiezen uit meer dan 100 gerechtjes. En dat op basis van ons all you can taste concept. Dit betekent dat u onbeperkt kunt genieten van onze menukaart. Komt u ook proeven?

Gegevens

0318 – 201 051
Laan van der Verenigde naties 163
6716 JC Ede

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:00

afhaal mogelijk

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00 – 22:30

2e kerstdag: 12:00 – 22:30

31 december: 12:00-20:00 (laatste ronde 19:30)

1 januari: 16:00 – 22:00

All you can taste prijzen

maandag t/m donderdag lunch:
lunch: 13:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 22,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 12,50

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 35,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 37,00

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 10
5 jaar: € 12
6 jaar: € 14
7 – 10 jaar: 16,00

Sluit uw diner af met een heerlijk dessertbuffet

Ook bij ons dessertbuffet kunt u proeven op basis van het all you can eat principe. Nadat u genoten heeft van diverse soorten sushi en andere gerechtjes, kunt u de avond perfect afsluiten met een panna cotta, soesje, vers fruit en veel meer. U kunt ze zelfs allemaal proberen. Veel van onze nagerechtjes worden gemaakt door de lokale patissier. Genieten!

Zalm nigiri of maki of tonijn of een mals vleesgerecht

Bij ons Japans restaurant in Ede bieden wij authentieke gerechten aan met een verscheidenheid aan smaken. U kiest zelf waar u voor gaat doordat wij werken met het all you can taste principe. U kunt gerechtjes van de gehele kaart kiezen als u dat wilt. Op onze unieke menukaart kunt u kiezen uit vele smaken. Denk aan een inside out sushi of een warm grillgerecht. Bekijk hier alvast onze menukaart. Ontdek wat SHABU SHABU voor u in petto heeft. Onze bediening staat klaar om u vriendelijk te verwelkomen.

Smaakvolle en verse ingredienten

Meerdere keren per week wordt ons restaurant voorzien van verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Dit resulteert erin dat wij u de meest smaakvolle gerechten kunnen aanbieden. Onze gedreven koks maken met deze verse ingrediënten de lekkerste Japanse sushi voor u. En dat kunt u merken. Ook voor een heerlijk koud of warm gerecht kunt u bij ons terecht. Er is voor ieder wel wat wils. Wilt u graag Japans eten in Ede? Bezoek ons restaurant dan snel en proef de authentieke smaken uit de Japanse keuken.

Sfeervolle zaak

Bij ons SHABU SHABU restaurant in Ede voelt het alsof u in Japan bent. De muren zijn bekleed met Japanse Tori’s, mount fuji en houten panelen. Aan het plafond ziet u verlichte koi karpers. U waant zich volledig in de fijne sfeer van Japan en kunt de heerlijke japanse gerechten proeven. Ons Japans restaurant in Ede is gevestigd op de Laan der Verenigde Naties 163. Komt u binnenkort langs?

Onbeperkt genieten van Japans eten in Ede

Het all you can taste principe houdt concreet in dat u twee uur lang kunt genieten van onze menukaart. U mag zelf bepalen in welke volgorde u de gerechten besteld. Gaat u uitsluitend voor sushi? Dat kan. Heeft uw gezelschap liever warme en koude gerechten? Ook goed. U kunt bij ons komen lunchen of dineren. Ga voor een smaakvolle middag of avond. In beide gevallen is ontspanning gegarandeerd.

De geschiedenis van Japanse sushi

Het woord sushi betekent ‘azijn toegevoegd’. Dit vindt zijn oorsprong in het feit dat vroeger rauwe vis met behulp van rijst werd bewaard voor conservering. De vis werd in rijst, suiker, zout en azijn gefermenteerd. Hedendaags eten we sushi niet alleen met rauwe vis, maar ook met vlees, groenten of andere zeevruchten. Weet u al welke u het lekkerste vindt? Kom het uitzoeken in ons Japans restaurant in Ede.