Skip to main content

Japans Restaurant in Leiden

Bent u op zoek naar een Japans restaurant in Leiden? Bij ons SHABU SHABU restaurant kunt u genieten van vele soorten Japanse sushi en andere gerechten. Het restaurant in Leiden bevindt zich op een mooie, centrale locatie. Voor sushi en andere gerechten uit de Aziatische keuken komt u snel eens langs bij ons restaurant SHABU SHABU in Leiden!

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:30

Afhaal mogelijk 

Alleen telefonisch reserveren

Toetjesbuffet alleen open voor bij het dinerarrangement

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00 – 22:30

2e kerstdag: 12:00 – 22:30

31 december: 12:00-20:00 laatste ronde 19:15

1 januari: 16:00-22:00

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Verse en smaakvolle gerechten

Bij SHABU SHABU bieden wij u heerlijke Japanse sushi. Elke week ontvangen wij van onze leveranciers verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Hierdoor kunnen wij u elke keer weer voorzien van de lekkerste gerechten. En dat proeft u echt! Onze koks bereiden de smaakvolle, hoogwaardige gerechten met de grootste zorg voor u. Komt u proeven bij ons Japans restaurant in Leiden? 

Heerlijk nagenieten van ons dessertbuffet

Nadat u uw buik bijna vol heeft aan onze verschillende sushi en andere koude en warme gerechten, is het tijd voor een toetje. Geniet van ons dessertbuffet met de lekkerste nagerechten. U kunt denken aan smaakvolle soesjes of een heerlijke panna cotta. Is dat net wat te veel voor u? Ons dessertbuffet bevat ook fruit en nog veel meer. Ontdek het dessertbuffet in ons Japanse grill restaurant in Leiden.

De beste producten voor een verantwoorde keuze

Wilt u lekker Japans eten in Leiden? Onze koks werken met de beste producten om u een heerlijk diner of heerlijke lunch voor te schotelen. Wij vinden kwaliteit belangrijk en dat proeft u. Er wordt veel aandacht besteed aan de bereiding van de meer dan honderd hapjes en gerechtjes. Daarnaast maakt u ook nog eens een verantwoorde keuze door bij ons te komen dineren. Sushi heeft een laag vetgehalte en veel omega-3 vetzuren. Naast een heerlijke smaak is het dus ook nog eens voedzaam!

Eindeloos genieten volgens het all you can taste principe

In ons Japanse grill restaurant kunt u eindeloos genieten van de heerlijke gerechten door ons all you can taste principe. Het all you can taste principe houdt in dat u kunt profiteren van alle gerechten op onze kaart voor een vast bedrag. U kunt kiezen uit vele soorten Japanse sushi, maar u kunt ook gaan voor tal van andere warme en koude gerechten. Denk aan: maki’s, inside out sushi’s of een loempia. Voor iedereen is er wel wat bij SHABU SHABU. Neem alvast een kijkje in onze menukaart om te kijken wat voor lekkers er voor u tussen zit. Onze vriendelijke bediening zal u warm verwelkomen en voor u klaar staan.

Sfeervol Japans eten in Leiden

Het restaurant in Leiden is bevindt zich op een fantastische locatie. Het is dichtbij de winkels, de musea en het openbaar vervoer. Ook leuk om na een dagje winkelen langs te hoppen en even lekker tot rust te komen in een fijne sfeer met heerlijke gerechten! Het is een handige en centrale locatie aan de Steenstraat 45-47. Er zijn veel parkeermogelijkheden rondom ons restaurant in Leiden.

Gegarandeerd genieten

U kunt 2 uur lang genieten van onze menukaart. U bepaalt dus in welke volgorde en hoe snel achter elkaar u de gerechtjes ontvangt. Wilt u een rond even niets bestellen, maar uw gezelschap wel? Dat kan natuurlijk. U bepaalt hoe u de avond invult. Sushi eten bij SHABU SHABU betekent lekkere sushi en andere gerechten uit de Aziatische keuken eten.

De oorsprong van sushi

Wist je dat sushi in oorsprong niet met sojasaus werd gegeten? Het was namelijk al erg zout van zichzelf. De vis werd toentertijd gepekeld voor bewaring. Men at het dus lang niet altijd met verse vis. Vanaf de 17e eeuw voegden we azijn toe aan de rijst. Er werd vanaf toen ook verse vis gebruikt voor de bereiding van sushi. Dit is de sushi in de vorm hoe we die vandaag de dag nog kennen.