Japans Restaurant in Nijmegen

Na 10 jaar, vol plezier en lekker eten, nemen wij nu helaas afscheid van u. Wij danken u voor de afgelopen jaren, waarin wij u met liefde in ons restaurant hebben mogen ontvangen.

Van 19 juli t/m 31 juli wordt het restaurant verbouwd.
Vanaf 1 augustus wordt u hartelijk ontvangen door Tomi Sushi & Grill Nijmegen.

Voor reserveringen vanaf 1 augustus kunt u contact opnemen met 0243222322.

Met vriendelijke groet,
SHABU SHABU Nijmegen

Gegevens

Klein Marienburg 24
6511 PL Nijmegen

Open

Na 10 jaar, vol plezier en lekker eten, nemen wij nu helaas afscheid van u. Wij danken u voor de afgelopen jaren, waarin wij u met liefde in ons restaurant hebben mogen ontvangen.

Van 19 juli t/m 31 juli wordt het restaurant verbouwd.
Vanaf 1 augustus wordt u hartelijk ontvangen door Tomi Sushi & Grill Nijmegen.

Voor reserveringen vanaf 1 augustus kunt u contact opnemen met 0243222322.

Met vriendelijke groet,
SHABU SHABU Nijmegen

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Volwassenen € 19,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
3 t/m 10 jaar:  € 9,90

Diner: 16:00 – 22:00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 29,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 32,50

Kinderen ma – zo :
0 – 3 jaar : gratis
4 jaar: € 8
5 jaar: € 10
6 jaar: € 12
7 – 10 jaar: €13,50

All you can taste sushi en andere gerechten

Wilt u Japans eten in Nijmegen en alles van de menukaart proeven? Dit is mogelijk door ons all you can taste menu. Naast vele soorten verse sushi bieden wij ook de keuze uit andere warme en koude gerechten. Van maki’s en nigiri’s tot aan malse vleesgerechten van de grill. Of gaat u voor een inside out sushi? Het is allemaal mogelijk en er is voor ieder wat wils. De vriendelijke bediening van ons Japans restaurant in Nijmegen ontvangt u graag. Laat u verrassen door ons grote aanbod aan Japanse sushi en andere gerechten!

Japans eten in Nijmegen

Bij ons SHABU SHABU restaurant kunt u heerlijk Japans eten. Op onze menukaart staan meer dan honderd gerechtjes waar u uit mag kiezen. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Bekijk hem hier. Kom genieten van de heerlijkste sushi en warme en koude gerechten en beleef een unieke avond!

De beste en verse gerechten

Alle gerechten worden door onze koks bereid met de beste, verse ingrediënten. Wekelijks ontvangen wij verse ingrediënten van onze leveranciers. En dat is te merken! Wij bieden vele verschillende soorten kleine hapjes en gerechtjes aan van topkwaliteit. Veel van deze gerechtjes zijn ook nog eens erg voedzaam. Japanse sushi heeft namelijk een laag vetgehalte. Daarnaast bevat het veel gezonde omega-3 vetzuren. Ga jij voor een smakelijke én voedzame keuze? Kom dan eens langs bij ons Japans restaurant in Nijmegen.

Een mooie locatie voor een bijzondere beleving

Wilt u heerlijk dineren op een mooie locatie? Dan zit u bij ons Japans grill restaurant in Nijmegen goed. Onze SHABU SHABU vestiging in Nijmegen kenmerkt zich door de fijne sfeer en beleving. Het bevindt zich in het centrum en is daardoor goed bereikbaar. De locatie is gelegen aan Klein Marienburg 24. Wilt u lekker Japans eten? Reserveer dan via onze website.

Twee uur onbeperkt genieten

Iedereen heeft er waarschijnlijk wel eens van gehoord, het ‘all you can taste’ principe. Dit concept houdt in dat u voor een vast bedrag van €28,50 per persoon eindeloos kunt genieten. U kunt dan onbeperkt gebruik maken van onze menukaart met daarop vele gerechten uit de Aziatische keuken. Gaat u voor de Japanse sushi? Of voor een van de andere grill gerechten? U kunt ze allemaal proberen. In welke volgorde u de gerechten neemt, bepaalt u! Wilt u een ronde wat minder bestellen of overslaan? Het is helemaal aan u.  

Onbeperkt genieten van nagerechten

Nadat u genoten heeft van heerlijke sushi en grillgerechten is het tijd voor een nagerecht. Bij ons Japans grill restaurant in Nijmegen wacht u dan een dessertbuffet vol met heerlijke nagerechten. Denk aan soesjes, panna cotta of vers fruit. Ook hier kunt u onbeperkt van genieten. Sluit u de avond af met één heerlijk nagerecht of proeft u ze toch allemaal?

De geschiedenis van sushi

Sushi met sojasaus: zo kennen we het allemaal. Dit is niet hoe het ooit is ontstaan. Vroeger werd de sushi gepekeld voor bewaring. Dit resulteerde erin dat de sushi al zout was van zichzelf. Sojasaus was dus niet meer nodig. Sinds de 17e eeuw werd ook verse vis voor de sushi gebruikt. Hierdoor was het pekelen dus niet meer nodig. Zo ontstond de vorm van sushi zoals wij die vandaag ook kennen. Kom jij sushi proeven bij ons Japans restaurant in Nijmegen?