Skip to main content

Japans Restaurant in Rotterdam Alexandrium

Wees welkom bij Japans restaurant Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium! Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke eetervaring, ben je hier aan het juiste adres. Ons restaurant heeft een moderne en stijlvolle sfeer, waardoor het een perfecte plek is voor zowel een intieme avond met vrienden als een zakenlunch. Op deze locatie verkopen wij geen alcoholische dranken, maar hebben we sinds kort een overheerlijk virgin cocktails menu. Wil je genieten van de heerlijke smaken van Japan bij Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium? Reserveer direct en beleef een unieke ervaring.

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN.

Gegevens

Watermanweg 309
3067 GA Rotterdam

Open

maandag t/m donderdag:

diner 16:00 – 22:00

vrijdag t/m zondag:

lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)

diner 16:00 – 22:00

afhaal:

Ma t/m do > 16:00 t/m 21:30
Vrij t/m zon > 12:00 t/m 19:30

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00 – 22:00

2e kerstdag: 12:00 – 22:00

31 december: 12:00-20:00 laatste ronde 19:15

1 januari: 16:00-22:00

Vanwege personeelstekort zijn wij genoodzaakt om tijdelijk onze openingstijden aan te passen.

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

All you can taste dessert buffet

Naast onze heerlijke sushi en malse vleesgerechten, hebben we ook een all-you-can-taste dessertbuffet. Van gebakjes en fruit tot frozen yoghurt met toppings. Nadat u onbeperkt sushi heeft gegeten, kunt u kiezen voor een lekkere versnapering achteraf. Dit buffet bieden wij ook aan op basis van het all you can eat concept.  Zorg dat u genoeg ruimte overhoudt voor ons heerlijke dessertbuffet

Overheerlijke Japanse sushi en grillgerechten

Bij Japans restaurant in Rotterdam Alexandrium kun je genieten van een uitgebreid aanbod aan japanse sushi en grillgerechten. Van maki sushi en sashimi tot ramen en teppanyaki! Je kunt hier allerlei heerlijke gerechten proeven die zijn bereid door getrainde chefs die het vak van hun voorouders met veel passie en respect uitoefenen. Ook als je nog nooit Japanse sushi of grillgerechten hebt gegeten, kun je hier zeker iets lekkers vinden dat bij je smaak past.

All you can eat bij een Japans grill restaurant

Als je houdt van vlees en van japans eten, is een all you can eat bij een Japans grill restaurant een must. Bij dit soort restaurants kun je genieten van oneindig veel heerlijk gegrild vlees, zodat je je helemaal kunt uitleven en de lekkerste smaken kunt ontdekken.

Waarom een bezoek aan een Japans grill restaurant een aanrader is

Als je op zoek bent naar een culinaire ervaring die net even anders is dan de “gewone” restaurants, dan is een bezoek aan een Japans restaurant in Rotterdam Alexandrium zeker een aanrader. Je kunt hier genieten van heerlijk eten, prachtige sfeer en een ervaring die je niet snel vergeet. Bovendien is het Japans eten vaak gezond en voedzaam, dus je kunt je maaltijd met een goed gevoel opeten. Kortom, een bezoek aan een Japans restaurant in Rotterdam Alexandrium is een ervaring die je niet wilt missen!

Verschillende soorten japanse sushi

Er zijn verschillende soorten sushi die je bij ons onbeperkt kunt eten, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Een van de meest populaire soorten is maki sushi, ook wel bekend als gewone sushi. Dit is sushi dat gerold is in zeewier of een ander soort papier en is vaak gevuld met vis of groenten.

 

Nigiri sushi is een andere populaire keuze. Dit is sushi waarbij kleine rijstballetjes handmatig worden gevormd en belegd met verschillende soorten vis. Sashimi, wat gesneden rauwe vis is, wordt vaak geserveerd met sojasaus en wasabi, is een favoriet onder sushi liefhebbers die houden van pure, ongekookte vis. Neem vooral een kijkje op onze menukaart.

De geschiedenis van japanse sushi

Sushi is ontstaan in Japan en is al honderden jaren oud. Het begon als een manier om vis langer te bewaren door het te marineren in zout en rijst. Na verloop van tijd ontwikkelde het zich tot het gerecht dat we vandaag de dag kennen, waarbij de rijst en vis apart worden geserveerd.