Skip to main content

Japans Restaurant in Rotterdam Zuid

Als u aan Rotterdam Zuid denkt, denkt u waarschijnlijk al snel aan de Kuip. Laat hier nu net ons Japans grill restaurant gevestigd zijn! Dus wilt u heerlijk Japanse sushi eten tegenover de Kuip, kom dan snel eens langs. Het is een fantastische locatie dichtbij de bioscoop, bowlingbaan en het openbaar vervoer. Gezellig de dag afsluiten met een heerlijke portie sushi? Dan is Shabu Shabu de perfecte uitkomst! U vindt de lekkerste sushi en de beste service in ons Japans restaurant in Rotterdam Zuid.

Gegevens

Cor Kieboomplein 90
3077 MK Rotterdam
Parkeergarage Veranda

U kunt betaald parkeren in parkeergarage Veranda. Bij de parkeergarage Veranda Rotterdam (Siem Heidenstraat 6) is het eerste uur GRATIS Daarna €0,50 per 25 minuten.
Maximale dagtarief €12,

Open

Restaurant
Zondag t/m donderdag: 15:45 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 15:45 – 22:30

Afhaal en bezorging
Elke dag van 15:00 – 21:45

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag:
15:45 – 22:30

2e kerstdag: 15:45 – 22:30

31 december: 15:45 – 19:45

1 januari: 15:45 – 22:00

All you can taste prijzen

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Alle gerechten met verse producten

Wilt u ook genieten van heerlijke verse sushi en andere gerechten? In ons Japans restaurant in Rotterdam Zuid bereiden onze koks alle gerechtjes met verse producten. Er komt meerdere keren per week een levering met onder andere vers vlees en vis. Zo zorgen wij ervoor dat u het meest smaakvolle gerecht mogelijk voorgeschoteld krijgt. Genieten maar!

Japanse sushi en de lekkerste nagerechten

Naast heerlijke Japanse sushi en vleesgerechten kunt u bij ons SHABU SHABU restaurant in Rotterdam-Zuid genieten van een dessertbuffet. U kunt van onze menukaart genieten op basis van het all you can eat concept. Ook ons dessertbuffet is op basis van dit principe. Bewaar dus genoeg ruimte voor het nagerecht, want u kunt van alles wat proeven als u wilt! Denk aan gebakjes, ijs, panna cotta of vers fruit.

Kies maki of sashimi of inside out sushi

Onze menukaart bevat verschillende gerechten. Natuurlijk bieden we verschillende soorten sushi aan, zoals maki’s sashimi of inside out sushi. Maar we hebben ook tal van warme en koude gerechten. Denk aan een smakelijk vleesgerecht van de grill. Wilt u met uw gezelschap lekker japans eten in Rotterdam Zuid? Dan zit u bij SHABU SHABU goed.

Meerdere vestigingen in Rotterdam

Wilt u heerlijk Japans eten in Rotterdam zuid? Dat kan bij onze vestiging aan de Watermanweg 309. Deze vestiging bevindt zich tussen de megastores van het winkelcentrum in Zuid. Er zijn daar veel parkeermogelijkheden. Naast deze vestiging kunt u ook nog heerlijk genieten van sushi en andere gerechtjes in onze vestiging in Rotterdam Centrum.

Onbeperkt sushi eten volgens het all you can eat principe

Het all you can eat principe werkt als volgt: u kunt voor een vaste, voordelige prijs onbeperkt gebruikmaken van onze menukaart en het dessertbuffet. Dit voor twee uur lang. Proef en ontdek de sfeer van de Aziatische keuken!

Japans grill restaurant

Tijdens uw bezoek aan ons Japans grill restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of een heerlijk diner. Ons Japans restaurant in Rotterdam Zuid is geschikt voor klein gezelschap, maar ook voor grotere groepen. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Hoe sushi ontstaan is

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. De basis voor sushi is rijst. Verder bestaat het uit verschillende gerechten waarmee flink gevarieerd kan worden. Ooit was sushi een manier om vis te preserveren. Het ging dus om het bewaren van rauwe vis. Tegenwoordig ziet u veel meer ingrediënten in sushi, zoals vlees, gebakken vis en groenten. Dit is hoe we het vandaag de dag in ons Japans restaurant in Rotterdam Zuid serveren. Komt u snel proeven?