Skip to main content

Japans Restaurant in Rotterdam

Bij ons Japans Restaurant in Rotterdam SHABU SHABU kunt u heerlijk genieten van de beste Japanse sushi. Ook serveren wij hier warme gerechten van grill. Wij bieden u een uniek all you can eat concept. Wilt u heerlijk dineren in Aziatische sferen? In ons Japans grill restaurant is dit mogelijk. Ontdek nu en lees verder. 

Vanaf 6 november zijn wij doordeweeks (ma t/m do) gesloten voor lunch

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN.

Gegevens

Westblaak 82
3012 KM Rotterdam
Parkeergarage APCOA

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen bij Shabu Shabu Rotterdam.
4-uur parkeerkaart  voor € 7,60.
Uitsluitend voor onze gasten.

Open

maandag t/m zondag: 12:00 – 22:00

afhaal mogelijk

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 16:00 – 22:30

2e kerstdag: 16:00-22:30

31 december: 12:00 – 20:00 (laatste ronde 19:15)

1 januari: 16:00-22:00

Vanwege personeelstekort is het tijdelijk vanaf 6 november niet mogelijk om doordeweeks op ma t/m do bij ons te lunchen. 

All you can taste prijzen

maandag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Heerlijk genieten van ons dessertbuffet

Naast vele soorten Japanse sushi en warme gerechten van de grill kunt u in ons Japans restaurant in Rotterdam ook genieten van een all you can taste dessertbuffet. Van gebakjes en fruit tot frozen yoghurt met toppings. Nadat u onbeperkt sushi heeft gegeten, kunt u kiezen voor een lekkere versnapering achteraf. Dit buffet bieden wij ook aan op basis van het all you can eat concept. U kunt dus gerust alle desserts van het buffet uitproberen!

Altijd vers en hoogwaardige gerechten

Wilt u lekker Japans dineren in Rotterdam? Ons Japans restaurant in Rotterdam ontvangt meerdere keren per week verse ingrediënten van onze leveranciers, zoals vlees en vis. Zo zorgen we ervoor dat onze sushi en grill gerechten altijd super smaakvol en van hoge kwaliteit zijn. Voor heerlijke en smakelijke vis- en grillgerechten brengt u eens een bezoek aan SHABU SHABU in Rotterdam. U zult verstelt staan van de kwaliteit en het grote aanbod aan Japanse sushi.

All you can taste

Wat een all you can taste concept inhoudt; iedereen weet het waarschijnlijk wel. Het betekent dat u grenzeloos kunt proeven van de verschillende sushi en de warme en koude gerechten op onze menukaart. Wij hebben een groot aanbod aan gerechten uit de Aziatische keuken. Denk aan sashimi, maki’s of een vleesgerecht gebakken op onze grill. Door onze gevarieerde menukaart is er bij ons Japans restaurant in Rotterdam voor ieder wat lekkers. Bent u nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje in onze menukaart.

Japans grill restaurant

Bent u op zoek naar een Japans sushi en grill restaurant bij u in de buurt? Dan kunt u bij ons Japans restaurant in Rotterdam terecht voor onbeperkte sushi en grill gerechten. Voor een snelle en gastvrije bediening staat ons personeel graag voor u klaar. U en uw gezelschap zullen een unieke ervaring tegemoetkomen. Keer op keer. Onze Japanse restaurants in Rotterdam zijn gevestigd op 2 locaties. Een locatie op de Westblaak 83, in de buurt van de Witte de Withstraat en de andere op het Cor Kieboomplein 90. Komt u snel langs?

Onbeperkt lekkere en verse sushi eten

Wanneer u komt genieten van de lekkerste en verse sushi bij SHABU SHABU zult u gegarandeerd genieten. De koks bereiden uw gerechten in onze keuken met de grootste zorg. U kunt onbeperkt de lekkerste Japanse sushi eten. Dit houdt in dat we werken volgens het ‘all you can taste’ concept. U kunt 2 uur lang onbeperkt verschillende gerechten bestellen van onze menukaart. Dit betekent 2 uur lang genieten!

Voor lunch of diner

Wilt u lekker Japans eten in Rotterdam in de avond of in de middag? Voor een heerlijke lunch én diner kunt u aankloppen bij SHABU SHABU. Geniet van de diverse smaken uit de Aziatische keuken in een aangename setting. Ook voor grotere groepen kunt u bij ons Japans grill restaurant terecht. Informeer even naar de mogelijkheden bij ons restaurant.

Sushi en de geschiedenis ervan

Er is een diversiteit aan sushi. Rijst is altijd de basis, de overige ingrediënten bieden een overvloed aan variatie. In Zuidoost-Azië diende sushi ooit als een manier om vis te bewaren. Daar is het ontstaan. In eerste instantie bevatte sushi dus uitsluitend rauwe vis. Dit was het belangrijkste ingrediënt van sushi. Tegenwoordig wordt ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren, vlees en andere ingrediënten. Ontdek wat uw voorkeur heeft.