Skip to main content

Japans Restaurant Zoetermeer

Wilt u eten in een Japans restaurant in Zoetermeer? Dan kunt u terecht bij SHABU SHABU en genieten van meer dan 100 gerechtjes. Wij bieden onbeperkt sushi voor een aangename prijs. Het Japans grill restaurant in Zoetermeer opende voor het eerst de deuren in 2009 en bleek toen een groot succes. Verse producten, smakelijke gerechtjes, hoogwaardige service én een goede prijs. Dat maakt het Japans restaurant in Zoetermeer uniek. Komt u ook genieten van de lekkerste gerechten in Japanse sferen?

Gegevens

Denemarkenlaan 83
2711 EN Zoetermeer
Parkeergarage ‘Duitslandlaan’

eerste 2 uur gratis parkeren

Open

maandag t/m donderdag: 13:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag: 12:00 – 22:30

afhaal mogelijk 

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
1e kerstdag: 12:00-22:30

2e kerstdag: 12:00-22:30

31 december: 12:00-20:00 (laatste ronde 19:30)

1 januari: 16:00-22:00

All you can taste prijzen

maandag t/m donderdag lunch:
lunch: 13:00 – 16:59 (inloop tot 15:00)
vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:59 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Onbeperkt genieten in alle rust

Wanneer u houdt van Japans eten, zit u goed bij SHABU SHABU. Dit Japans grill restaurant in Zoetermeer heeft namelijk een ruim assortiment aan Japanse sushi. Daarnaast bieden wij veel warme en koude gerechten aan op onze kaart. Ook de service is geheel van deze tijd: snel en persoonlijk. SHABU SHABU kenmerkt zich niet als massaal of druk, maar wil haar gasten in alle rust laten genieten van de Japanse keuken.

All you can taste concept

Wanneer u komt eten in ons Japans restaurant in Zoetermeer, kunt u gebruik maken van ons all you can taste concept. Dit betekent: zoveel gerechtjes proeven als u wilt. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt genieten van alle gerechtjes op de menukaart. Dus geen verrassingen bij het afrekenen! Kinderen van 0 t/m 3 jaar eten altijd gratis mee. 

Meer dan 100 Japanse gerechtjes

Wilt u lekker Japans eten in Zoetermeer? Dat lukt zeker bij SHABU SHABU, want op onze menukaart vindt u meer dan 100 verschillende sushi- en grillgerechten. Kiest u voor een klassieker, zoals de nigiri of California roll? Of probeert u eens een rijk gevulde sushi rol? Houdt u meer van grill- en frituurgerechten? Ook dan kunt u bij ons restaurant terecht. Op onze menukaart staan namelijk ook diverse warme en koude vlees- en visgerechten. 

Onbeperkt Japanse sushi en meer

Zelfs de drankjes en nagerechten zijn inbegrepen in ons all you can taste concept. Door middel van een dranken- en dessertbuffet kunt u de hele avond genieten van al het lekkers om u heen. Sluit u de avond af met een heerlijke panna cotta of toch liever vers fruit? Onze vriendelijke bediening staat voor u klaar!

Japans grill restaurant in een levendige buurt

Heerlijk Japans eten in Zoetermeer? Wanneer u het knusse restaurant binnenstapt, merkt u gelijk de fijne en gezellige sfeer. Ons SHABU SHABU restaurant bevindt zich in een levendige buurt met vele trendy restaurants en cafés. Heeft u uw buik vol en wilt u nog een gezellig avondje uit? Daar leent deze buurt zich perfect voor. SHABU SHABU in Zoetermeer bevindt zich op de Denemarkenlaan 83.

De geschiedenis van sushi

Rijst is het hoofdingrediënt van Japanse sushi. Dit zal je altijd en overal zien terugkomen. Andere ingrediënten zijn aanvullend en kunnen erg variërend zijn: van komkommer tot zalm. Sushi komt in oorsprong uit Zuidoost-Azië. Ze rolde toentertijd de vis in de rijst om de vis te bewaren / pekelen. Zo ontstond sushi. Tegenwoordig wordt er veel meer gebruikt dan alleen vis voor het bereiden van sushi.