Skip to main content

This is the season of a Maki Christmas

De feestdagen komen er weer aan!

Geniet bij SHABU SHABU op 25 en 26 december 2023 van een volledig verzorgde kerstbrunch of -diner met de lekkerste sushi & grill gerechten en ontvang ook het SHABU SHABU kerstpresentje. Organiseer je een verjaardag of een bedrijfsuitje? Speciaal voor de kerstdagen hebben wij een groepsarrangement waarbij je 3 uur lang onbeperkt kan genieten van onze dranken. Een zorgeloze kerst om van te genieten doe je bij SHABU SHABU met familie en vrienden of collega’s

Reserveer snel een tafel, want vol = vol.

Kerstbrunch

Kies voor een verrukkelijke kerstbrunch met uw familie of vrienden van het all you can taste* arrangement. Speciaal voor de kerstbrunch kunnen jullie ook eindeloos genieten van ons dinerkaart en een all-in drink basic** arrangement en van het dessertbar.

12:00 – 15:30 ( 2 uur )

Volwassen: €38,50
Kind (4-10 jaar): €18,50

* excl. gerechten met toeslag
** keuze uit: Huisbier (tap), Huiswijn, Frisdrank, Vruchtensap, koffie en thee.

Kerstdiner

Geniet van een uitgebreid diner en vier een onvergetelijke kerst. 2,5 uur onbeperkt tafelen met uw naasten. Kies uit de verrukkelijke All you can taste (incl. 1 gerecht met toeslag*)
Dit allemaal inclusief een welkomstdrankje, limited edition kerstcadeau en een perfecte afsluiting met het dessert van de dessertbar.

1e zitting: 17:00 – 19:30
2e zitting: 20:00 – 22:00

Volwassen: €48,50
Kind (4-10 jaar): €26,-

*met uitzondering van de sashimi mix

Iets te vieren of organiseer je een bedrijfsuitje

De beste deal voor jou en jouw collegas
Maak uw bedrijfsuitje helemaal af met het Drank Arrangement.
Geniet de gehele maand november en december op maandag t/m vrijdag 3 uur lang van ons ‘All You Can Eat’ diner plus het drank arrangement van €17,50.
U kunt eindeloos genieten van: Calpis soda, Huisbier (tap), Huiswijn, Frisdrank, Vruchtensap, koffie en thee. Dit arrangement en de bijbehorende prijzen gelden per persoon voor het gehele gezelschap. Alleen geldig i.c.m. diner.

SHABU SHABU cadeaubon

Nog geen cadeau gekocht voor aankomend kerst (of iemand die binnenkort jarig is), dan is een SHABU SHABU cadeaubon misschien een goed idee.

Deze zijn online en in elk SHABU SHABU restaurant verkrijgbaar en te verzilveren

De cadeaubonnen zijn niet te gebruiken voor SHABU to go bestellingen

Cadeaubon bestellen

Bekijk onze restaurants

Reserveer direct een tafel bij één van onze restaurants.