All you can taste kerst

De feestdagen komen er weer aan!

Geniet bij SHABU SHABU op 25 en 26 december 2022 van een volledig verzorgde kerstbrunch of -diner met de lekkerste sushi & grill gerechten. Met het ‘Drank deluxe all-in drink’ arrangement geniet u onbeperkt van onze dranken. Een zorgeloze kerst om van te genieten met uw familie en vrienden! Reserveer snel een tafel, want vol = vol.

Kerstbrunch

12:00 – 15:30 ( 2 uur )

Volwassen: €37,50
Kind (4-10 jaar): €17,50

Kies voor een verrukkelijke kerstbrunch met uw familie of vrienden van het all you can taste* arrangement. Geniet van heerlijke Japanse gerechten en een all-in drink basic** arrangement en het dessertbar.

* excl. gerechten met toeslag
** keuze uit:  frisdranken, sap, tapbier, huiswijn, koffie en thee.

Kerstdiner

1e zitting: 17:00 – 19:30
2e zitting: 20:00 – 22:30

Volwassen: €47,50
Kind (4-10 jaar): €25,-

Geniet van een uitgebreid diner en vier een onvergetelijke kerst. 2,5 uur onbeperkt tafelen met uw naasten. Kies uit de verrukkelijke All you can taste (incl. 1 gerecht met toeslag met uitzondering van de sashimi mix) van onze menukaart én dit allemaal inclusief een welkomstdrankje, exclusieve gift en een perfecte afsluiting met dessert.

Drank Deluxe arrangement

Maak uw avond helemaal af met het Drank deluxe arrangement. Voor maar €12,50 (kinderen van 4 t/m 10 jaar €5,50) geniet u onbezorgd van een compleet diner met drankjes. Keuze uit: Calpis soda, prosecco, geselecteerde cocktails*, frisdrank, vruchtensap, tapbier, huiswijn, koffie en thee.  Dit arrangement en de bijbehorende prijzen gelden per persoon voor het gehele gezelschap. Alleen geldig i.c.m. het kerstdiner.

*De cocktails zijn restaurant afhankelijk. Informeer bij het restaurant voor het exacte assortiment

SHABU SHABU cadeaubon

Nog geen cadeau gekocht voor aankomend kerst (of iemand die binnenkort jarig is), dan is een SHABU SHABU cadeaubon misschien een goed idee

Deze zijn in elk SHABU SHABU restaurant verkrijgbaar en te verzilveren. De cadeaubonnen zijn niet te gebruiken voor SHABU to go bestellingen

Bekijk de restaurantpagina hieronder voor meer informatie per vestiging