Van 18 t/m 20 september stond Shabu Shabu samen met visleverancier Jan van As in Ahoy op dé horecavakbeurs van Nederland, Gastvrij Rotterdam.
Deze drie dagen stonden in het teken van duurzame vis, culinair genieten en de filosofie achter de stichting en de samenwerking met Shabu Shabu.

Shabu Shabu bereidt al geruime tijd haar gerechten met duurzame vis en is als eerste sushiketen in Nederland partner van Stichting Vis&Seizoen.
Deze stichting is een initiatief van Versvishandel Jan van As en heeft als doel de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen.

Tijdens het drukbezochte evenement konden bezoekers genieten van heerlijke sushi, bereidt met duurzame Albacore en IJslandse zalm dat ter plekke werd klaargemaakt door één van de beste sushi chefs van Shabu Shabu.

Zie hieronder een impressie van de beurs:

 

Wilt u graag meer informatie over duurzame vis? Neem dan een kijkje op www.visenseizoen.nl.