Skip to main content

Sushi en grill restaurant

Bij sushi en grill restaurant SHABU SHABU kunt u lunchen en dineren volgens ons unieke all you can taste-concept. In ons sushi en grill restaurant werken we alleen met overheerlijke verse ingrediënten, die onze koks verwerken tot de lekkerste Japanse gerechten. Bij SHABU SHABU kunt u de authentieke ‘Aziatische dining’ ervaring vinden. Kom onbeperkt genieten van onze sushi en grill-gerechten voor een voordelige, vaste prijs!

Direct reserveren

Japans grill restaurant

U vindt de sushi en grill restaurants van SHABU SHABU op verschillende locaties in Nederland. De mogelijkheid om heerlijk Aziatisch te eten is dus altijd dichtbij. Bekijk onze locaties en reserveer direct bij een restaurant bij u in de buurt, of neem eerst een kijkje in onze menukaart.

Verschillende smaken

Bij de sushi en grill restaurants van SHABU SHABU proeft u de verschillende smaken van Aziatisch eten. U zult verstelt staan van ons uitgebreide menu. De maaltijden in onze sushi en grill restaurants zijn gevarieerd én vers: met een ruim aanbod aan sushi en grillgerechten is er bij SHABU SHABU voor ieder wat wils. Met wie komt u genieten van ons all-you-can-taste menu? 

Uitgebreide dessertbar

Bij SHABU SHABU vindt u behalve overheerlijk Japans eten ook een unieke dessertbar. Deze is gevuld met de lekkerste nagerechten, waaronder vers fruit, panna cotta, soesjes en nog veel meer.

Bezoek samen onze sushi en grill restaurants

Ieder gerecht wordt door onze koks met zorg en precisie bereid. Hiervoor maken ze uitsluitend gebruik van verse ingrediënten van topkwaliteit. Samen is beter dan alleen. Bezoek SHABU SHABU met vrienden, familie of collega’s en geniet samen van overheerlijk Aziatisch eten in een prettige sfeer.

Bekijk de menukaart