Sushi Restaurant Amersfoort

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Amersfoort. Kom genieten van de Japanse keuken bij Shabu Shabu. Sushi is gezond, smaakvol en gevarieerd. Shabu Shabu Amersfoort heeft verschillende sushi gerechten die bij iedereen in de smaak vallen. Reserveer een tafel voor ons all you can taste concept; van sushi en sashimi met zalm en tonijn tot maki’s, salades, loempia’s en malse vleesgerechten.

Gegevens

Wiekenweg 8
3815 KL Amersfoort
Openbare parkeerplaatsen

GRATIS parkeren voor het restaurant.

Open

Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: vanaf 16.00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten. Waarom? Omdat u dit proeft. Meerdere malen per week krijgen wij verse ingrediënten, zoals vlees en vis aangeleverd. Met deze verse ingrediënten maken wij de mooiste en lekkerste sushi. Onze koks zijn ervaren en gedreven, dat proeft u. Bij ons kunt u terecht voor verse vis, goede rijst, lekkere sojasaus en perfecte wasabi. Bent u op zoek naar lekkere sushi in Amersfoort? Wij staan voor u klaar.

All you can taste sushi in Amersfoort

Bestel onbeperkt lekkere Japanse gerechtjes tijdens een all you can taste lunch of diner in Amersfoort. U kunt al terecht in ons all you can taste restaurant vanaf € 28,50 per volwassene. Twee uur lang kiest u de lekkerste gerechtjes van de kaart om te proeven en samen te delen. Meer informatie over all you can eat in Amersfoort.

LANGE GESCHIEDENIS

Hoe is sushi ontstaan

De verschillende Japanse gerechtjes en hapjes zijn voedzaam, hebben een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Van oorsprong is het een manier om vis te bewaren. Rauwe vis was het hoofdingrediënt voor sushi, maar tegenwoordig vindt u in onze restaurants ook veel sushi met gebakken vis, schelpdieren en andere lekkere ingrediënten.

Sfeervol restaurant

Bij ons kunt u in twee uur zoveel eten als u wilt. Dit geldt zowel voor de all you can taste lunch als voor het all you can taste diner. Het bedienend personeel bezorgt u een fijne avond door de snelle service en de klantvriendelijke houding. Bovendien hangt er in ons sushi restaurant een prettige sfeer, zodat u ontspannen van uw maaltijd geniet.

Ook genieten van een overheerlijk dessert

Bij Shabu Shabu Amersfoort geniet u ook van een uitgebreid all you can taste dessertbuffet met o.a. verschillende smaken ijs, fruit, chocolade en andere lekkernijen.

Sushi Amersfoort

Shabu Shabu Amersfoort is te vinden aan de Wiekenweg 8. De knusse zaak is gezellig en warm ingericht; een gezellig, hip restaurant. Wat is nu leuker dan een dagje winkelen af te sluiten met de lekkerste sushi in Amersfoort?