Sushi Restaurant Amsterdam

Exclusief bij Shabu Shabu Amsterdam Rembrandtplein: een sushibar! De sushibar is het à la carte gedeelte van het restaurant. Hier kunt u van ’s middags tot ’s avonds heerlijk à la carte genieten van sushi en warme Japanse gerechten.

Open

Maandag t/m zondag 12:00 – 22:30

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Maandag – zondag:
Volwassenen € 19,50 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 21:00 (laatste ronde bestelling: 22:15)

16.00 – 21.00 en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 30,50 / Kinderen* € 12,90
21.00 – 22.30:
Volwassenen € 26,50 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu
Genieten

All you can taste dessertbuffet

Bij Shabu Shabu op het Rembrandtplein geniet u van de heerlijkste nagerechten. Wij beschikken over een ruim assortiment aan desserts waar u van zult watertanden. Denk daarbij aan: soesjes, panna cotta en vers fruit.

Ontdek de smaaksensatie

Heeft u al kennis gemaakt met de overheerlijke sushi gerechten van Shabu Shabu? Sushi restaurant Shabu Shabu in Amsterdam verrast uw smaakpapillen door de sensatie van ons Oosterse all you can taste menu. Ontdek en beleef de heerlijke Japanse keuken. Wij serveren verse producten en hebben lekkere sushi voor iedereen. U kunt verschillende gerechten verwachten, zoals zalm, maki’s, salades, tonijn, malse vleesgerechten en loempia’s.

Sushi Amsterdam Rembrandtplein

Waarom zijn wij gevestigd aan het Rembrandtplein in Amsterdam? Dit komt doordat het Rembrandtplein het levendigste gedeelte van de stad is. De gezellige en persoonlijke sfeer vindt u terug in ons restaurant. We zullen u vriendelijk bedienen en ervoor zorgen dat u echt een avond uit bent. De bediening is snel en klantvriendelijk, waardoor u altijd bij ons terecht kunt met al uw vragen. In twee uur tijd zorgt ons all you can taste concept ervoor dat u een avond beleeft die u niet snel zult vergeten. Bekijk snel de nieuwe menukaart van Shabu Shabu om een keuze te maken.

HOOG IN HET VAANDEL

Kwaliteit van Shabu Shabu

Verse sushi staat hoog in het vaandel bij Shabu Shabu. Wij kiezen ervoor om dit een hoge prioriteit te geven, zodat we de uitstekende smaak kunnen waarborgen. Onze leveranciers leveren meerdere malen per week verse producten, zodat de sushi altijd vers is. De koks die de smaaksensatie van Shabu Shabu creëren zijn ervaren en gedreven om elke dag een topprestatie te leveren.

Proef het zelf bij Sushi Restaurant Amsterdam

Shabu Shabu Amsterdam is te vinden aan het Rembrandtplein 47 in Amsterdam. Deze hippe zaak is gezellig en warm ingericht. Het restaurant is te vinden in The Bank, aan het Rembrandtplein, tegenover o.a. discotheek The Escape en in de buurt van hotel NH Schiller. Aan het Rembrandtplein vindt u gezellige en hippe restaurants en cafés. Wat is er nu leuker dan een dagje winkelen of sightseeing af te sluiten met de lekkerste all you can taste sushi in Amsterdam? U reserveert al een avond sushi eten bij Shabu Shabu Amsterdam vanaf € 27,50 per persoon.

All you can taste lunch of diner

Bij Shabu Shabu beleeft u de echte smaken van de Japanse keuken. Tijdens een all you can taste lunch of all you can taste diner bestelt u twee uur lang de lekkerste sushi van onze kaart. Proef en ontdek bij Shabu Shabu in Amsterdam. Geniet met uw gezelschap van een culinair avondje uit.

LANGE GESCHIEDENIS

Het ontstaan van sushi

De letterlijke vertaling van sushi is ‘azijn toegevoegd’. Deze betekenis verraadt de oorsprong van de sushi gerechten uit de keuken van Shabu Shabu. Vroeger werd de vis gefermenteerd met behulp van rijst, azijn, suikers en zout. Vandaag de dag wordt daar niet alleen maar vis voor gebruikt, maar ook zeevruchten, ei en groenten. Proef nu deze sushi gerechten bij Shabu Shabu Amsterdam Rembrandtplein.