Sushi Restaurant Apeldoorn

Jarenlang konden onze gasten uit de Randstad genieten van de Japanse keuken. Nu is het tijd voor Apeldoorn om kennis te maken met ons heerlijke concept. In hartje Apeldoorn kan er genoten worden van verse sushi en heerlijke warme gerechten.

Gegevens

Marktplein 40
7311 LR Apeldoorn
PARKEERTERREIN MARKT CENTRUM

P1 website

Gasten van Shabu Shabu Apeldoorn 3 uur lang gratis parkeren op het parkeerterrein (op kosten van Shabu Shabu).

LET OP!: Maandag 24 juni t/m vrijdag 19 juli is Beekstraat afgesloten. Gedurende deze periode kunt u P1 Bereiken door langs de voorkant van Rabobank naar binnen te rijden (zwarte hek via marktplein) .

Open

Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,50

Diner: vanaf 16:00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Met een uitgebreide menukaart is er voor elk wat wils. De nigiri’s, gunkan’s en maki’s voor de sushi liefhebbers. Daarnaast zijn er vegetarische gerechten van sojabonen en zure komkommers tot aan gebakken rijst en loempia’s. Ook zijn er heerlijke warme gerechten waar elke vleeseter van kan genieten. Twee uur lang kunt u genieten van alle gerechten.

Met een Oosterse sfeer in het restaurant kunt u nog meer genieten van de Japanse cultuur. Twee uur lang kunt u onbeperkt eten in een Japanse omgeving. Samen met onze snelle, gastvrije en vriendelijke bediening zult u keer op keer een unieke maar toch gezellige ervaring hebben bij Shabu Shabu Apeldoorn. Shabu Shabu Apeldoorn is te vinden aan Marktplein 40.

GENIETEN

Kwaliteit van Shabu Shabu

Bij Shabu Shabu in Apeldoorn worden dagelijks verse producten aangeleverd, denk daarbij aan vis, groenten en vlees. Op deze manier geniet u altijd van de meest verse sushi van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd wat er precies op het menu staat? Kom snel kijken. Daarnaast geniet u bij Shabu Shabu in Apeldoorn van een overheerlijk dessertbuffet. In dit buffet vindt u de lekkerste toetjes, zo sluit u uw sushi ervaring in stijl af!

Wij bieden in Apeldoorn ook het all you can eat concept aan. Meer informatie over all you can eat in Apeldoorn