Sushi Restaurant Den Haag

Gunkan, nigiri, temaki, sashimi, inside oud en maki. Voor de lekkerste sushi in Den Haag komt u al snel uit bij restaurant Shabu Shabu Den Haag. Wij serveren  sushi van zalm, garnaal, vis kuit, paling, krab, avocado, tofoe en ei. Ook vindt u bij ons inside out maki , sashimi en gunkan. Naast koude gerechten staat er ook een groot aantal smaakvolle warme gerechten op de kaart: vleesgerechten met kip, rund en lam, groenten, loempia en gefrituurde inktvis.

Gegevens

Torenstraat 138
2513 BW Den Haag
Parkeergarage ‘Torengarage’

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen van €7,- voor 3 uur (t.w.v €12,00) bij Shabu shabu Den Haag. Uitsluitend voor onze gasten.

LET OP: De geldigheid is beperkt tot 3 maanden na de aanmaakdatum (zie voorzijde parkeerkaart).

Open

Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: vanaf 16:00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu
Genieten

Heerlijk dessert buffet

Bij Shabu Shabu in Den Haag vindt u ook een heus all you can taste dessertbuffet. Dit buffet bevat een grote verscheidenheid aan nagerechten, zoals: vers fruit, verschillende soorten ijs, panna cotta en huisgemaakte crème brûlée.

Verse sushi in Den Haag

Sushi eten bij Shabu Shabu betekent genieten van verse producten. De koks van het restaurant maken alleen gebruik van verse vis en vlees. Met oog voor detail worden de verschillende Japanse hapjes met zorg voor u bereid. Wij werken volgens het ‘all you can taste’ principe. Dit betekent dat u in 2 uur zoveel kunt eten als u wilt. U bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechtjes en sushi bestelt.

All you can taste

Bij Shabu Shabu kunt u elke dag terecht voor een all you can taste diner. Op vrijdag, zaterdag en zondag bent u ook welkom voor ons all you can taste arrangement tijdens de lunch. Wij geven u de gelegenheid om al onze lekkere sushi te proeven. Kies uw favoriete sushi uit meer dan 100 verschillende Japanse gerechtjes. Geniet samen met familie of vrienden van onze all you can taste sushi in Den Haag voor een lage prijs vanaf € 28,50 per volwassene.
Meer informatie over all you can eat in Den Haag

LANGE GESCHIEDENIS

Ontstaan sushi

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië en heeft zijn weg vervolgd naar Japan in de zevende eeuw. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel rauwe vis in eerste instantie het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

Betaalbare sushi in sfeervol restaurant in Den Haag

Sushi is gezond. De Japanse hapjes zijn voedzaam, hebben een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Dat sushi in Den Haag betaalbaar kan zijn, bewijst Shabu Shabu. Het sushirestaurant in Den Haag is ruim opgezet. U kunt er terecht voor zowel all you can taste lunches als diners en het restaurant ademt een gezellige sfeer. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk.

Sushi Den Haag

Shabu Shabu Den Haag is te vinden aan de Torenstraat 138 in het centrum van Den Haag. Het straatbeeld wordt gedomineerd door de monumentale Torengarage, het eerste gestapelde garagegebouw van Nederland. In dit bijzondere gebouw is Shabu Shabu Den Haag gevestigd. Een bijzondere locatie voor een unieke smaakbeleving.