Sushi Restaurant Hoofddorp

Gunkan, nigiri, temaki, sashimi, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei…. Voor de lekkerste sushi in Hoofddorp komt u al snel uit bij restaurant Shabu Shabu Hoofddorp. Naast koude rechten staat er ook een groot aantal smaakvolle warme gerechten op de kaart, zoals tori, ramuyaki, gyu yaki, tonkatau, ika tempura en groenten.

Gegevens

Burgemeester van Stamplein 148-152
2132 BH Hoofddorp
Parkeergarage ‘De Vier Meren’

Interparking
Tegen een gereduceerd tarief kunt u een nasteekkaart verkrijgen voor €2,50 bij Shabu Shabu Hoofddorp. Deze is geldig tussen 18:00 – 08:00. Uitsluitend voor onze gasten.

Open

Zondag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 16:00 – 22:30

All you can taste prijzen

1e zitting: 17:00 – 19:30
2e zitting: 20:00 – 22:30

*Zittingen alleen op vrijdagen, zaterdagen en feestdagen.

Diner (laatste ronde bestelling zo-do 21:45 uur & vr-za 22.15 uur)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Verse sushi

Sushi eten bij Shabu Shabu betekent genieten van verse producten. De koks van het restaurant maken alleen gebruik van verse vis en vlees. Met oog voor detail worden de verschillende Japanse hapjes met zorg voor u bereid. Wij werken volgens het ‘all you can eat’ principe. Dit betekent dat u in 2 uur zoveel kunt eten als u wilt. En u bepaalt zelf in welke volgorde u de gerechtjes en sushi bestelt.
Meer informatie over all you can eat in Hoofddorp

Betaalbare sushi

Sushi is gezond. Sushi is voedzaam, heeft een laag vetgehalte en bevat veel omega-3 vetzuren. Dat sushi in Hoofddorp betaalbaar kan zijn, bewijst Shabu Shabu Hoofddorp. Het sushirestaurant in Hoofddorp is ruim opgezet, u kunt er terecht voor zowel lunches als diners en er ademt een gezellige sfeer. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk.

LANGE GESCHIEDENIS

Ontstaan sushi

Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië en heeft zijn weg vervolgd naar Japan in de zevende eeuw. Het is een manier om vis te bewaren. Hoewel in eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

Shabu shabu dessertbuffet

In onze vestiging in Hoofddorp vindt u naast Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet. Zo geniet u na uw sushi ervaring van de lekkerste nagerechten, u geniet bij ons o.a. van vers fruit, ijs en soesjes.