Sushi Restaurant Leiden

Lekker sushi eten in Leiden? Het kan bij restaurant Shabu Shabu Leiden. Het trendy restaurant is te vinden op een fantastische locatie; dichtbij de winkels, musea, vele restaurants en het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden. Voor lekkere, verse sushi bent u op de goede locatie. U vindt verse sushi bij Shabu Shabu Leiden.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 12:00 – 22:30
Zondag: 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 15:00 (laatste inloop)

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner (vanaf 16:00)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu

Verse sushi

Onze gepassioneerde koks werken alleen met verse producten. Dit proef en ruik je. We vinden het belangrijk om u de beste producten voor te schotelen. Wij besteden aandacht aan onze talloze kleine hapjes en gerechten, die nog gezond zijn ook. Sushi heeft een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Daarnaast is het lekker en voedzaam. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren.

Uitgebreide sushikaart

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Leiden. Kom genieten van de Japanse keuken bij Shabu Shabu. Bij ons heeft u een ruime keuze aan gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en hebben wij een ruim assortiment aan warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten.

GEZELLIGHEID

Sfeervol restaurant

Bij ons kunt u in 2 uur zoveel eten als u wilt. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk. In ons restaurant ademt een prettige sfeer. Ons restaurant is laagdrempelig en gezellig en is te vinden op een unieke locatie aan Steenstraat 45-47. Bent u op zoek naar de lekkerste sushi in Leiden?

Dessertbuffet om van te smullen

Nadat u heeft genoten van onze Japanse specialiteiten, is het tijd voor een nagerecht. Bij Shabu Shabu in Leiden geniet u van de lekkerste nagerechten dankzij een dessertbuffet. Laat u verassen door spannende combinaties en heerlijk vers fruit.

Bij Shabu Shabu staan we iedere dag voor u klaar. Wilt u een tafel voor twee of komt u met een grote groep? Alles is mogelijk. Meer informatie over all you can eat in Leiden.