Skip to main content

Sushi Restaurant in Leiden

Lekker sushi eten in Leiden? Het kan bij restaurant SHABU SHABU Leiden. Het trendy restaurant is te vinden op een fantastische locatie; dichtbij de winkels, musea, vele restaurants en het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden. Voor lekkere, verse sushi bent u op de goede locatie. Kom dus snel langs bij ons sushi restaurant in Leiden, en proef van onze heerlijke verse sushi!

AFHALEN?
U KUNT OOK BIJ ONS IN HET RESTAURANT AFHALEN.

Gegevens

Steenstraat 45-47
2312BV Leiden

Open

maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
vrijdag t/m zaterdag: 12:00 – 22:30
zondag: 12:00 – 22:00

Afhaal mogelijk 

Toetjesbuffet alleen geopend voor bij het diner arrangement

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Heerlijke desserts

Nadat u heeft genoten van onze Japanse specialiteiten, is het tijd voor een nagerecht. Bij Shabu Shabu in Leiden geniet u van de lekkerste nagerechten dankzij een dessertbuffet vol smakelijke toetjes. Denk aan smaakvolle soesjes, heerlijke panna cotta, vers fruit en nog veel meer.  Laat u verrassen door de verschillende spannende combinaties die dit desserbuffet biedt.

Verse ingredienten

De koks in ons sushi restaurant bereiden alle maaltijden met verse ingrediënten. En dat merkt u meteen! We vinden het belangrijk om u de beste producten voor te schotelen. Onze koks besteden veel aandacht aan onze talloze kleine hapjes en gerechten, die nog gezond zijn ook. Sushi heeft een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Het is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens voedzaam. 

GEZELLIGHEID

Lekker en gevarieerd

Bij ons sushi restaurant in Leiden kunt u naar hartelust genieten van ons smakelijke all you can taste menu. Op ons menu vindt u natuurlijk onze sushi, maar ook kunt u kiezen uit tal van andere Aziatische gerechten.  Of u nu zin heeft in verse vis, maki’s, een mals vleesgerecht van de grill, of juist loempia’s: er is bij SHABU SHABU voor ieder wat wils. Onze snelle en vriendelijke bediening staat voor u klaar. Bekijk hier onze menukaart.

Onbeperkt genieten bij ons Sushi restaurant in Leiden

Eet u het liefste bij een sushi restaurant in de buurt? Breng dan eens een bezoek aan SHABU SHABU Leiden. In ons sfeervolle sushi restaurant in Leiden kunt u gedurende twee uur onbeperkt genieten van de smaken van de Aziatische keuken. U vindt SHABU SHABU Leiden op een handige centrale locatie, aan de Steenstraat 45-47.

Sushi restaurant in de buurt

Bij ons Sushi Restaurant in Leiden werken wij volgens ons ‘all you can taste’ principe. Dat wil zeggen dat u 2 uur lang onbeperkt kunt proeven en genieten van onze menukaart. U bepaalt bovendien zelf in welke volgorde u de verschillende gerechten bestelt. Sushi eten bij SHABU SHABU betekent dat u gegarandeerd zult genieten van overheerlijke verse producten. 

GEZELLIGHEID

Een gerecht met een verhaal

Tegenwoordig eten we sushi meestal met sojasaus. Maar wist je dat dat vroeger niet gedaan werd? De vis werd oorspronkelijk gepekeld om het te kunnen bewaren, dus was de sushi al zout genoeg van zichzelf. Ook liet men de vis vroeger fermenteren, wat resulteerde in de smaak umami. Vanaf de 17e eeuw werd in Edo (het toenmalige Tokyo) azijn toegevoegd aan de rijst en soms ook verse vis voor de sushi gebruikt. Zo ontstond een vorm van sushi die lijkt op wat wij nu eten.