Sushi Restaurant Nijmegen

Voor goede sushi in Nijmegen komt u al snel bij Shabu Shabu terecht. Wij zijn gevestigd in de Klein Mariënburg 24 in het centrum van Nijmegen. Reserveer direct een tafel en geniet van sushi in Nijmegen.

Gegevens

Klein Marienburg 24
6511 PL Nijmegen

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m donderdag 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30
Zondag 12:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: vanaf 16.00

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

LANGE GESCHIEDENIS

Oorsprong van sushi

Sushi kent meerdere ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Door vis te laten fermenteren met rijst, werd de vis langer houdbaar. In de loop der jaren heeft de sushi met rauwe vis zich ontwikkeld tot een hapje met veel verschillende mogelijkheden en ingrediënten; van gebakken vis tot vlees en vegetarische gerechten.

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten en dit proeft u terug in onze gerechten. Wij ontvangen diverse malen per week vers vlees en verse vis, zodat wij de lekkerste verse sushi kunnen maken. Sushi is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Het bevat namelijk veel gezonde vetzuren.

Trendy locatie

Op zoek naar een Japans restaurant in Nijmegen met goede sushi? Kom naar all you can taste restaurant Shabu Shabu, aan de Klein Mariënburg 24. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie.

Vele vestigingen

Shabu Shabu is te vinden in verschillende steden in Nederland. Wilt u graag uitgebreid tafelen en proeven van onze heerlijke verse producten? Wij staan iedere dag voor u klaar met een all you can taste arrangement. U bent ook welkom met grotere gezelschappen. Vraag naar de mogelijkheden bij het restaurant van uw keuze.