Sushi Restaurant Rotterdam Alexandrium

Lekker sushi eten na het winkelen? Dat kan nu ook bij restaurant Shabu Shabu in Rotterdam Alexandrium. Het trendy restaurant is te vinden tussen de Megastores van winkelcentrum Alexandrium, welke gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden.

Gegevens

Watermanweg 309
3067 GA Rotterdam

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Zondag t/m donderdag: 12:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 12:00 – 22:30

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Maandag – zondag:
Volwassenen € 19,50 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 22:00 (laatste ronde bestelling:  zo – do = 21:30 / vrij – za = 22:00)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,90 / Kinderen* € 13,50
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 30,90 / Kinderen* € 13,50

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

Genieten

Uitgebreid dessertbuffet met schepijs

In onze vestiging in Rotterdam Alexandrium vindt u naast onze Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet, zo geniet u van de lekkerste nagerechten. Naast de kleine gebakjes en gesneden fruit, kunt u ook lekker gezond en licht nagenieten van onze schepijs met heerlijke toppings.

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten. Waarom? Omdat je dit proeft. Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd, waarvan wij de mooiste en lekkerste sushi maken. Sushi is gezond. Het bevat namelijk gezonde vetzuren.

RUIME KEUZE

Uitgebreide sushikaart

Onze kaart is uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten. Kortom, voor ieder wat wils. Shabu Shabu serveert de beste sushi in Rotterdam.