Skip to main content

Sushi Restaurant in Rotterdam Alexandrium

Lekker sushi eten na het winkelen? Dat kan nu ook bij restaurant SHABU SHABU in Rotterdam Alexandrium. Bij ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium proeft u de lekkerste sushi en warme gerechten van de grill. Het trendy restaurant is te vinden tussen de Megastores van winkelcentrum Alexandrium, welke gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Lees snel verder en ontdek ons smaakvolle all you can taste menu. 

Gegevens

Watermanweg 309
3067 GA Rotterdam

Open

maandag t/m donderdag:

diner 16:00 – 22:00

vrijdag t/m zondag:

lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)

diner 16:00 – 22:00

afhaal:

Ma t/m do > 16:00 t/m 21:30
Vrij t/m zon > 12:00 t/m 19:30

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
Volwassenen € 23,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 13,50

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Genieten

Proef van ons dessertbuffet

SHABU SHABU specialiseert zich in heerlijke sushi en malse vleesgerechten. Maar wist u dat u bij ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium ook kunt genieten van een heerlijk all you can taste dessertbuffet? Hier vindt u onder andere kleine gebakjes en vers gesneden fruit, en verschillende soorten ijs met heerlijke toppings. Bewaar dus zeker wat ruimte voor het dessert!

Verse sushi

In ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium bereiden de koks alle gerechten met verse producten. Zo zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van het meest smaakvolle resultaat. Wij krijgen meerdere keren per week een levering met verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Komt u binnenkort ook genieten van onze heerlijke verse sushi en andere gerechten? 

Gevarieerde smaken

Onze uitgebreide menukaart bestaat uit een grote variatie aan verse sushi en andere warme en koude gerechten uit de Aziatische keuken. Wat dacht u van maki’s, sashimi, of een smakelijk vleesgerecht van de grill? Door deze variatie op ons menu is er bij ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium voor ieder wat wils. Neem vast een kijkje op onze menukaart.

MEERDERE VESTIGINGEN

Sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium

Bent u op zoek naar een sushi restaurant in de buurt? Dan verwelkomen we u graag bij SHABU SHABU Rotterdam Alexandrium. U vindt ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium aan de Watermanweg 309, tussen de megastores van winkelcentrum Alexandrium. Behalve ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium hebben wij ook vestigingen in Rotterdam Centrum en Rotterdam Zuid. 

Onbeperkt sushi eten bij een sushi restaurant in de buurt

Komt u eten bij SHABU SHABU? Dan kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste sushi en andere gerechten uit de Aziatische keuken. We werken in ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium volgens ons ‘all you can taste’ principe. Dat wil zeggen dat u tegen een vaste, voordelige prijs maar liefst twee uur lang kunt genieten van onze volledige menukaart. 

Ontdek de Japanse keuken

Tijdens uw bezoek aan ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een gemoedelijke setting. Ons sushi restaurant in Rotterdam Alexandrium is bovendien ook geschikt voor grotere groepen. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

EEUWENOUD

De geschiedenis van Sushi

Sushi bestaat uit verschillende ingrediënten. Wat altijd terugkomt in het gerecht is de rijst. Sushi is van origine afkomstig uit Zuidoost-Azië, waar het ooit diende als een manier om vis te preserveren. Aanvankelijk ging het dus vooral om het bewaren van de rauwe vis, zie je tegenwoordig ook sushi gemaakt van allerlei andere ingrediënten, zoals gebakken vis, schelpdieren en verschillende groenten.