Skip to main content

Sushi Restaurant in Rotterdam Zuid

Lekker sushi eten tegenover de Kuip? Het kan bij ons sushi restaurant in Rotterdam-Zuid. Het trendy restaurant is te vinden op een fantastische locatie; dichtbij het stadion, bioscoop, bowlingbaan en het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden aanwezig. Voor lekkere, verse sushi hoeft u dus niet het centrum in. U vindt de lekkerste verse sushi gewoon in ons sushi restaurant in Rotterdam-Zuid!

Gegevens

Cor Kieboomplein 90
3077 MK Rotterdam
Routebeschrijving
Let Op!
Door tijdelijke werkzaamheden
aan de weg en het spoor,
is er een omleiding ingesteld.
U kunt het restaurant
bereiken via de volgende route:
Erasmusbrug linksaf naar
Stieltjesstraat rechtsaf naar
Oranjeboomstraat rechtdoor tot
Cor Kieboomplein.
Parkeergarage Veranda

U kunt betaald parkeren in parkeergarage Veranda. Bij de parkeergarage Veranda Rotterdam (Siem Heidenstraat 6) is het eerste uur GRATIS Daarna €0,50 per 25 minuten.
Maximale dagtarief €12,

Open

Restaurant
Zondag t/m donderdag:
16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 15:45 – 22:30

Afhaal en bezorging
Elke dag van 15:00 – 21:45

All you can taste prijzen

Maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Genieten

Nagenieten met het dessertbuffet

Bij SHABU SHABU in Rotterdam-Zuid kunt u genieten van heerlijke sushi en malse vleesgerechten. Maar daarnaast kunt u bij ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid ook nog eens genieten van de lekkerste nagerechten. In ons restaurant treft u namelijk een mooi gevuld all you can taste dessertbuffet. Bewaar nog wat ruimte voor het dessert, want hier proeft u onbeperkt van lekkere gebakjes en vers gesneden fruit, en verschillende soorten ijs met heerlijke toppings.

In de buurt van de Kuip

In ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid bereiden de koks alle gerechten met verse producten. Zo zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van het meest smaakvolle resultaat. Wij krijgen meerdere keren per week een levering met verse ingrediënten, zoals vlees en vis. Komt u binnenkort ook genieten van onze heerlijke verse sushi en andere gerechten? 

Pure en gevarieerde smaken

Onze uitgebreide menukaart bestaat uit een grote variatie aan verse sushi en andere warme en koude gerechten uit de Aziatische keuken. Wat dacht u van maki’s, sashimi, of een smakelijk vleesgerecht van de grill? Door deze variatie op ons menu is er bij ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid voor ieder wat wils. Neem vast een kijkje op onze menukaart.

RUIME KEUZE

All You Can Eat in de buurt van de Kuip

Bent u op zoek naar een sushi restaurant in de buurt? Dan verwelkomen we u graag bij SHABU SHABU Rotterdam Zuid. U vindt ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid aan de Cor Kieboomplein 90, tussen de megastores van winkelcentrum Zuid. Behalve ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid hebben wij ook vestigingen in Rotterdam Centrum en Rotterdam Alexandrium.

Onbeperkt sushi eten bij een restaurant in de buurt

Komt u eten bij SHABU SHABU? Dan kunt u onbeperkt genieten van de lekkerste sushi en andere gerechten uit de Aziatische keuken. We werken in ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid volgens ons ‘all you can taste’ principe. Dat wil zeggen dat u tegen een vaste, voordelige prijs maar liefst twee uur lang kunt genieten van onze volledige menukaart. 

Ontdek de Japanse keuken

Tijdens uw bezoek aan ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid kunt u genieten van een heerlijke diner in een gemoedelijke setting. Ons sushi restaurant in Rotterdam Zuid is bovendien ook geschikt voor grotere groepen. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Rijke geschiedenis

De geschiedenis van Sushi

Sushi bestaat uit verschillende ingrediënten. Wat altijd terugkomt in het gerecht is de rijst. Sushi is van origine afkomstig uit Zuidoost-Azië, waar het ooit diende als een manier om vis te preserveren. Aanvankelijk ging het dus vooral om het bewaren van de rauwe vis, zie je tegenwoordig ook sushi gemaakt van allerlei andere ingrediënten, zoals gebakken vis, schelpdieren en verschillende groenten.