Sushi Restaurant Rotterdam Zuid

Lekker sushi eten tegenover de Kuip in Rotterdam-Zuid? Het kan bij restaurant Shabu Shabu. Het trendy restaurant is te vinden op een fantastische locatie; dichtbij het stadion, bioscoop, bowlingbaan en het openbaar vervoer. Bovendien zijn er veel parkeermogelijkheden. Voor lekkere, verse sushi hoeft u dus niet het centrum in. U vindt verse sushi in Rotterdam-Zuid bij Shabu Shabu.

Gegevens

Cor Kieboomplein 90
3077 MK Rotterdam

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Maandag t/m donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 16:00 – 22:30
Zondag: 16:00 – 22:00

All you can taste prijzen

Lunch (Op deze locatie is lunchen helaas niet mogelijk)
Diner: 16:00 – 22:00 (laatste ronde bestelling: 22:00)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

Genieten

Uitgebreid dessertbuffet

Naast de heerlijke sushi en andere Japanse specialiteiten kunt u bij Shabu Shabu Rotterdam-Zuid ook genieten van de lekkerste desserts, zo kiest u bij ons o.a. uit: ijs, vers fruit, soesjes en chocolade.

Verse sushi

Onze gepassioneerde koks werken alleen met verse producten. Dit proef en ruik je. We vinden het belangrijk om u de beste producten voor te schotelen. Wij besteden aandacht aan onze talloze kleine hapjes en gerechten, die nog gezond zijn ook. Sushi heeft een laag vetgehalte en bevatten veel omega-3 vetzuren. Daarnaast is het lekker en voedzaam. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren.

Sfeervol restaurant

Bij ons kunt u in 2 uur zoveel eten u wilt. U bepaalt zelf wat u eet en in welke volgorde. De bediening is snel, gastvrij en vriendelijk. In ons restaurant ademt een prettige sfeer. Ons restaurant is laagdrempelig en gezellig en is te vinden op een unieke locatie aan Cor Kieboomplein 109.

RUIME KEUZE

Uitgebreide sushikaart

Ontdek overheerlijke en bovenal verse sushi in Rotterdam-Zuid. Kom genieten van de Japanse keuken bij Shabu Shabu. Bij ons heeft u een ruime keuze aan gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en hebben wij een ruim assortiment warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten.