Skip to main content

Sushi Restaurant Rotterdam

Heeft u zin in heerlijke verse sushi? Dan bent u bij SHABU SHABU in Rotterdam Centrum aan het juiste adres. Bij ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum kunt u genieten van de lekkerste sushi en warme gerechten van de grill. In ons all you can eat restaurant dineert u samen in Aziatische sferen. Lees snel verder en ontdek ons unieke all you can taste menu.

Vanaf 6 november zijn wij doordeweeks (ma t/m do) gesloten voor lunch

Gegevens

Westblaak 82
3012 KM Rotterdam
Parkeergarage APCOA

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen bij Shabu Shabu Rotterdam.
4-uur parkeerkaart  voor € 8,-
Uitsluitend voor onze gasten.

Open

zondag t/m donderdag: 12:00 – 22:00
vrijdag t/m zaterdag: 12:00 – 22:30

afhaal mogelijk

All you can taste prijzen

vrijdag t/m zondag lunch:
lunch: 12:00 – 16:00 (inloop tot 15:00)
Volwassenen € 26,50
Kinderen 0-3 jaar: gratis
4 t/m 10 jaar:  € 15,-

maandag t/m woensdag diner:
Volwassenen € 37,00
Donderdag t/m zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 38,50

Kinderen maandag t/m zondag:
0 – 3 jaar: gratis
4 jaar: € 11
5 jaar: € 13
6 jaar: € 15
7 – 10 jaar: €17

Genieten

Geniet van het all you can eat dessertbuffet

In ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum kunt u meer dan alleen onbeperkt sushi eten. U vindt bij ons ook een heerlijk all you can taste dessertbuffet. Naast de kleine gebakjes en gesneden fruit, kunt u ook lekker gezond en licht nagenieten van onze frozen yoghurt met heerlijke toppings. U kunt naar hartelust alle desserts van dit buffet proberen! 

Verse sushi

De gerechten in ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum worden altijd bereid met verse producten, om het meest smaakvolle resultaat te garanderen aan onze klanten. Daarom ontvangen wij meerdere malen per week verse ingrediënten zoals vlees en vis van onze leveranciers. Bij ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum vindt u onder andere heerlijke verse vis en smakelijke grillgerechten. Bent u op zoek naar een sushi restaurant in de buurt? Kijk dan niet verder en breng een bezoek aan SHABU SHABU!

Smaak en variatie

In ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum werken wij met een all you can taste menu. Dat betekent dat u onbeperkt kunt genieten van ons ruime aanbod aan sushi en andere warme en koude gerechten uit de Aziatische keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van sashimi, maki’s of een lekker mals vleesgerecht van onze grill? Dankzij onze gevarieerde menukaart is er bij SHABU SHABU Rotterdam Centrum echt voor ieder wat wils. Neem vast een kijkje op onze menukaart. 

RUIME KEUZE

Sushi restaurant in hartje Rotterdam

Zoekt u een sushi restaurant in de buurt? Kom dan onbeperkt sushi eten eten bij SHABU SHABU Rotterdam Centrum. Onze snelle, gastvrije bediening staat klaar om u en uw gezelschap keer op keer een unieke ervaring te bieden. U vindt ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum aan Westblaak 82, in de levendige buurt van de Witte de Withstraat. 

Onbeperkt sushi eten

Komt u eten bij SHABU SHABU? Dan zult u gegarandeerd genieten van de lekkerste verse producten. Onze koks bereiden de verschillende gerechten op onze menukaart met de grootste zorg. Bij SHABU SHABU Rotterdam Centrum werken we volgens ons ‘all you can taste’ principe. Dat houdt in dat u maar liefst 2 uur lang onbeperkt mag genieten van de verschillende gerechten op onze menukaart. 

All you can eat lunch of diner

In ons sushi restaurant in Rotterdam Centrum kunt u tijdens een heerlijke lunch of diner de diverse authentieke smaken van de Aziatische keuken ontdekken in een fijne setting. Ons ruime sushi restaurant in Rotterdam centrum is ook uitermate geschikt voor groepen. Informeer bij het restaurant naar de mogelijkheden.

RIJKE GESCHIEDENIS

De geschiedenis van Sushi

Sushi kent een variatie aan ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië, waar het ooit diende als een manier om vis te bewaren. Hoewel in eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.