Sushi Restaurant Rotterdam

Shabu Shabu in Rotterdam opende voor het eerst haar deuren in 2006. De formule bleek een groot succes. Hoe dit komt? Door de verse producten, lekkere gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor goede sushi in Rotterdam kom je al snel bij Shabu Shabu terecht.

Gegevens

Westblaak 82
3012 KM Rotterdam
Parkeergarage APCOA

Tegen een gereduceerd tarief kunt u een parkeerkaart verkrijgen bij Shabu Shabu Rotterdam.
4-uur parkeerkaart  voor € 7,60.
Dagkaart voor €16,60.
Uitsluitend voor onze gasten.

Open

Zondag t/m donderdag: 12:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag: 12:00 – 22:30

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 16:00

Maandag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 22:00 (laatste ronde bestelling: 21:45)

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

Genieten

Uitgebreide dessertbuffet met frozen yoghurt

In onze vestiging in Rotterdam Centrum vindt u naast onze Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet, zo geniet u van de lekkerste nagerechten. Naast de kleine gebakjes en gesneden fruit, kunt u ook lekker gezond en licht nagenieten van onze frozen yoghurt met heerlijke toppings.

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten. Waarom? Omdat je dit proeft. Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd, waarvan wij de mooiste en lekkerste sushi maken. Sushi is gezond. Het bevat namelijk gezonde vetzuren.

Ontstaan van sushi

Sushi kent meerdere ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren. Hoewel in eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

RUIME KEUZE

Uitgebreide sushikaart

Onze kaart is uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten. Kortom, voor ieder wat wils. Shabu Shabu serveert de beste sushi in Rotterdam.

Trendy locatie

Op zoek naar een restaurant met goede sushi in Rotterdam? Kom naar Shabu Shabu, aan de Westblaak 82. Ons Japanse restaurant is te vinden in de buurt van de Witte de Withstraat. Na een flinke make-over in de jaren negentig veranderde de straat in een levendige as die het Museumpark en het Maritiem Museum met elkaar verbindt. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie.

Grootste vestiging

Shabu Shabu is te vinden in verschillende steden in Nederland. Wilt u graag uitgebreid tafelen en proeven van onze heerlijke verse producten? Wij staan iedere dag voor u klaar. Ons restaurant is ook geschikt voor groepen. Informeer bij het restaurant naar de mogelijkheden.