Sushi Restaurant Zoetermeer

Shabu Shabu Zoetermeer opende voor het eerst haar deuren in 2009. Het restaurant bleek een groot succes. Hoe dit komt? Door de verse producten, lekkere gerechten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor goede sushi in Zoetermeer kom je al snel bij Shabu Shabu Zoetermeer terecht.

Gegevens

Denemarkenlaan 83
2711 EN Zoetermeer

Open

Let op! ivm corona maatregelen kunnen de openingstijden verschillen.

Zondag t/m donderdag 12:00 – 22:00
Vrijdag en zaterdag 12:00 – 22:30

All you can taste prijzen

Lunch: 12:00 – 15:00 (laatste inloop)

Maandag – zondag:
Volwassenen € 18,90 / Kinderen* € 9,90

Diner: 16:00 – 22:30

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 28,50 / Kinderen* € 12,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 29,70 / Kinderen* € 12,90

*kinderen van 4 – 10 jaar, kinderen van 0 – 3 jaar gratis.

AFHALEN?

Bij ons kun je ook sushi afhalen. Klik hieronder om te bestellen.

Bestel nu
Genieten

De lekkerste nagerechten

Shabu Shabu Zoetermeer beschikt over een dessertbuffet waar u kan genieten van de lekkerste toetjes.

Verse sushi

Wij werken alleen maar met verse producten. Waarom? Omdat je dit proeft. Meerdere malen per week krijgen wij verse vis en vlees aangeleverd, waarvan wij de mooiste en lekkerste sushi maken. Sushi is gezond. Het bevat namelijk gezonde vetzuren.

Vele vestigingen

Shabu Shabu is te vinden in verschillende steden in Nederland. Wilt u graag uitgebreid tafelen en proeven van onze heerlijke verse producten? Wij staan iedere dag voor u klaar. Ons restaurants is ook geschikt voor groepen. Informeer naar de mogelijkheden.

LANGE GESCHIEDENIS

Ontstaan van sushi

Sushi kent meerdere ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.

Uitgebreide sushikaart

Onze kaart is uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor gunkan, nigiri, temaki, urumaki en maki van zalm, garnaal, inktvis, octopus, kuit, paling, krab, sint-jakobsschelp, avocado, tofoe en ei. Daarnaast kunt u ook genieten van sashimi en warme gerechten zoals kip, loempia, gefrituurde inktvis en groenten. Kortom, voor ieder wat wils. Shabu Shabu serveert de beste sushi in Zoetermeer.

Trendy locatie

Op zoek naar een restaurant met goede sushi in Zoetermeer? Kom naar Shabu Shabu, vanaf 30 oktober 2013 zijn zij verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Denemarkenlaan 83. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie.