Sushi Restaurant Zoetermeer

Bevindt u zich in Zoetermeer en bent u op zoek naar een sushi restaurant in de buurt? Laat u verrassen door meer dan 100 gerechten bij SHABU SHABU! Hier kunt u namelijk onbeperkt sushi eten tegen een scherpe prijs. Dit sushi restaurant in Zoetermeer opende voor het eerst haar deuren in 2009. Het restaurant bleek een groot succes. Hoe dit komt? Door de verse producten, lekkere gerechten uit de Japanse keuken en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Reserveer direct een tafeltje in ons Aziatische restaurant en laat u onderdompelen in Japanse sferen!

AFHALEN?
afhalen op A La Carte menu.

Bekijk de A La Carte kaart hieronder.

 

A La Carte menu
ACTIE: AFHAAL KEUZE MENU
Stel je eigen maaltijd samen voor 1 vaste prijs!
Max. 4 extra bijgerechten.

Bekijk de afhaal kaart hieronder.

Afhaal Keuze Menu
PLAATS EN BETAAL UW ONLINE BESTELLING NU!

Gegevens

Denemarkenlaan 83
2711 EN Zoetermeer

Open

Aangepaste openingstijden tot 30 maart a.s. 

maandag t/m zondag: 15:00 – 20:30 uur

Openingstijden vanaf 31 maart

maandag t/m zondag: 15:00 – 21:00 uur

All you can taste prijzen

I.v.m. Corona maatregelen zijn wij alleen open voor afhaal.

Let op! u kunt ook bij ons in het restaurant afhalen voor a la carte prijzen. U krijgt hierbij nog 20% korting bij het afhalen.
Afhaal openingstijden: 15:00 – 21:00 (Ma – Zo)
Lunch: 12:00 – 16:00

Vrijdag – zondag:
Volwassenen € 18,90
Kinderen 0-3 jaar: gratis
3 t/m 10 jaar:  € 9,90

Diner: 16:00 – 21:45

Maandag – woensdag:
Volwassenen € 29,90
Donderdag – zondag en feestdagen (uitgezonderd kerstdagen):
Volwassenen € 32,50

Kinderen ma – zo :
0 – 3 jaar : gratis
4 jaar: € 8
5 jaar: € 10
6 jaar: € 12
7 – 10 jaar: €13,50

Genieten

All you can eat in de buurt

Dit restaurant is zeer geschikt voor de échte sushi-liefhebber uit Zoetermeer en omstreken. Dit sushi restaurant in Zoetermeer heeft namelijk een vernieuwend concept dat geheel past bij deze tijd. Snelle, persoonlijke service staat er centraal. Het is geen massaal of druk restaurant, waardoor je in alle rust onbeperkt kunt genieten van de overheerlijke smaken. Dat is wat SHABU SHABU ook uniek maakt.

Onbeperkt sushi

SHABU SHABU staat bekend om zijn all you can eat. Dat betekent: onbeperkt sushi eten en desserts. De prijzen betreffen: €28,90 (maandag t/m woensdag) en €30,90 (donderdag t/m zondag). Met een vast bedrag per persoon kunt u onbeperkt genieten van de overheerlijke sushi met verse ingrediënten.

Bekijk de menukaart

Op de menukaart van ons sushi restaurant in Zoetermeer vindt u meer dan 100 sushi- en grillgerechten. Naast klassiekers als de salmon nigiri en de California roll, kunt u bij SHABU SHABU ook genieten van rijk gevulde sushi rollen met verse ingrediënten. Bent u niet zo weg van de typische sushi gerechten? Ook dan kunt u terecht bij ons sushi restaurant in Zoetermeer. Wij serveren namelijk ook allerlei andere vlees-, vis- en vega-gerechten, zodat er voor iedereen wat wils is.

Sushi restaurant in de buurt

Vanaf 30 oktober 2013 zijn zij verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Denemarkenlaan 83 in Zoetermeer. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie en erg gezellig voor een avondje uit. Wanneer u binnenstapt in onze knusse zaak proeft u direct de Aziatische sferen. Onze razendsnelle en vriendelijk bediening staat voor u klaar! 

De geschiedenis van sushi

Sushi kent meerdere ingrediënten, waarvan de rijst altijd terugkomt en de overige ingrediënten aanvullend zijn. Sushi is ontstaan in Zuidoost-Azië. Het was een manier om vis te bewaren. Hoewel in de eerste instantie rauwe vis het belangrijkste ingrediënt was voor sushi, wordt tegenwoordig ook veel sushi gemaakt van gebakken vis, schelpdieren en andere ingrediënten.